De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 19 juli 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Tour de France 2001 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
De Krant
Iedereen hield van peuterjuf Bianca (25)
Peuterjuf Bianca K. (25) uit Hoofddorp, die door justitie wordt verdacht van niet minder dan twaalf pogingen tot moord op in totaal zes aan haar toevertrouwde zuigelingen, was alom geliefd.
Iedereen hield van peuterjuf Bianca (25)
Bij Dayzers elke week
prijs van 500.000 euro
Bij Dayzers elke week<BR>prijs van 500.000 euro Onder de fantasienaam Dayzers start de Staatsloterij vandaag een nieuwe loterij met iedere week een hoofdprijs van 500.000 euro (ƒ1,1 miljoen). Deze loterij is gebaseerd op het idee van een geluksdag. Zo hebben de spelers niet alleen kans om geldprijzen te winnen, maar kan het ook gebeuren dat zij in een supermarkt hun boodschappen niet hoeven af te rekenen.

Genua op scherp Genua op scherp
Genua zit op slot. De straten van de Noord-Italiaanse havenstad, waar morgen de G-8-top van start gaat, zijn vrijwel leeg. Met de komst van de betogers zit de angst voor rellen er goed in. De inwoners van Genua zijn massaal vertrokken.
Ontketende Armstrong
houdt Tour in wurggreep

"Het is niet mijn doel om alle tijdritten en bergetappes te winnen", verklaarde de bescheiden Lance Armstrong in Chamrousse na zijn dubbelslag in de Alpen. "Gezien de voorsprong van Simon zal er in de Pyreneeën agressief gekoerst moeten worden." Alleen Ullrich blijft nog een beetje in het spoor.
Tom Hanks geeft taxichauffeur
een fooi van 2500 gulden

Filmster Tom Hanks hoeft niet op een dollar meer of minder te kijken. Dat heeft volgens het showbizzpersbureau WENN een taxichauffeur in Los Angeles kunnen vaststellen.
Tom Hanks geeft taxichauffeur<BR>een fooi van 2500 gulden

Werkloosheid op niveau 1971
Het aantal werklozen in ons land is opnieuw gedaald.
De Velde geeft solotocht op
De solotocht van Henk de Velde door de Poolzeeën boven Siberië gaat definitief niet door. De Velde, die als eerste zeeman in de geschiedenis van Noorwegen naar Alaska wilde zeilen, werd vorige week door de kustwacht in de havenstad Moermansk teruggestuurd uit de territoriale wateren omdat zijn papieren niet in orde waren.
Beate Uhse overleden
De Duitse eroticakoningin Beate Uhse is op 81-jarige leeftijd overleden aan een longontsteking. Uhse was nog altijd voorzitter van de raad van bestuur van het bedrijf van seksshops en seksbioscopen.
Beate Uhse overleden
Minister wil greep<BR>op NS verstevigen Minister wil greep
op NS verstevigen

Minister Netelenbos van Verkeer wil haar greep op de Nederlandse Spoorwegen flink verstevigen. Zij wil weer de bevoegdheid krijgen de NS-directie te ontslaan als er sprake is van slechte prestaties.
do 19 juli 2001