De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
ma 3 juni 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
De Krant
ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
Nederland heeft massaal genoten van het mooie zomerweer. Lekker een biertje drinken aan een gracht, zonnebaden op het strand of roeien op het water; iedereen genoot van de heerlijke temperaturen.
Kroonprins naar Turkije op missie
Kroonprins naar Turkije op missie Een meerderheid van de Tweede Kamer wil het aanstaande bezoek van kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima aan Turkije aangrijpen voor een protest op het hoogste niveau tegen de onverantwoorde, vervroegde vrijlating van de Turkse lustmoordenaar Hakan K. Het paar kan de kwestie in Turkije aan de orde stellen. Kroonprins naar Turkije op missie

Argentinië imponeerde tijdens WK
Juan Ramon Veron had een kromme neus en kon goed voetballen. Soms deed hij iets wat op magie leek, waardoor de aanhangers van Estudiantes hem 'La Bruja' noemden: de heks.
Argentinië imponeerde tijdens WK
Rel in Italië om homohuwelijk Rel in Italië om homohuwelijk
Antonio Garullo (37) en Mario Ottocento (29) zijn twee Italiaanse homo's. Zij zijn in Nederland getrouwd omdat dat in hun land verboden is. In Italië veroorzaakte dit een grote rel.
Spanjaarden opgelucht
De heersers van het clubvoetbal mogen voorlopig nog even blijven dromen over successen met de nationale ploeg. Met een overwinning op het zwakke Slovenië nam Spanje een voorschot.
Illegale handel in gorilla's
Dierenactivisten eisen dat een dierentuin in Maleisië vier babygorilla's terugstuurt die vermoedelijk illegaal gevangen zijn genomen.

Trijntje getrouwd
Zangeres Trijntje Oosterhuis en AT5-verslaggever Sander van den Eeden gaven elkaar zaterdag voor de tweede maal het jawoord. Vrijdag trouwde het paar voor de burgerlijke stand.
Trijntje getrouwd Meldpunt tegen wegpiraat succes
De politie Limburg-Zuid pleit voor snelle invoering van een landelijke kliklijn tegen wegpiraten nu een proefproject in die provincie zeer succesvol blijkt.
ma 3 juni 2002