Het Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
wo 30 mei 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Praat mee over het examen
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 
 
  Madonna had relatie
met John F. Kennedy jr.

   
 

AMSTERDAM - Het was een liefde waar de vonken vanaf vlogen. Popprinses Madonna (41) en wijlen John F. Kennedy jr. (39) hadden een jaar lang een geheime romance. Dat onthult R. Randy Taborelli in zijn boek 'Madonna, een intieme biografie', die binnenkort ook in Nederland zal verschijnen. De twee leerden elkaar in 1987 kennen en waren vanaf het eerste moment van elkaar gefascineerd.

Na het eerste afspraakje gaf de jonge Kennedy Madonna al meteen de sleutel van zijn appartement in New York. Daar wachtte Madonna vaak spiernaakt, alleen in een doorzichtige creatie, op haar minnaar. Ze fluisterde dan: "Je diner ligt al klaar." John schepte er genoegen in, aldus dit onthullende boek, Madonna vol te spuiten met slagroom dat hij dan van haar lichaam aflikte. Vele malen kleedde en schminkte Madonna zich als Marilyn Monroe, die immers de geliefde van Johns vader was (Marilyn zou overigens vrijdag vijfenzeventig jaar zijn geworden).

Madonna was in deze periode nog getrouwd met acteur Sean Penn.

"De relatie tussen Madonna en de jonge Kennedy was heel wild en gepassioneerd", aldus een vriend van Kennedy, Steven Styles. En Madonna zwijmelde tegenover haar vriendinnen over haar vriend. "John is ongelooflijk. Niemand anders is zo goed gebouwd als hij."

Het paar droomde zelfs van een huwelijk en kinderen. Maar een verbod van Johns moeder maakte een einde aan deze bijzondere romance. Jacqueline Kennedy-Onassis vond Madonna niet goed genoeg om toe te kunnen treden tot de Kennedy-clan. Jackie was er dan ook de reden van dat in 1988 een einde kwam aan deze geheime liefde.

In 1996 trad John F. Kennedy jr. in het huwelijk met Carolyn Besette. Drie jaar later stierven beiden bij een ongeluk met Johns privéjet, die hij zelf bestuurde.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


wo 30 mei 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.