De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 19 juni 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
 
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 
BUITENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL

Cherie Blair in opspraak Cherie Blair
in opspraak

Cherie Blair is gisteren onder vuur komen liggen toen ze enkele uren na de zelfmoordaanslag in Jeruzalem de Palestijnse aanslagen een "uiting van wanhoop" noemde.
Al-Qaeda-verdachten vast in Saoedische cel
Saoedi-Arabië heeft dertien vermoedelijke terroristen met banden met Al-Qaeda opgepakt. Dat maakte het staatspersbureau SPA gisteren bekend.
'Martelaar' doodt 18 mensen
'Martelaar' doodt 18 mensen
Bij een door de Hamas-beweging opgeëiste aanslag zijn in een bus in Jeruzalem gisterochtend negentien mensen, inclusief de Palestijnse zelfmoordenaar, omgekomen. Premier Ariel Sjaron, die de plaats van het drama bezocht terwijl de lijken nog in zakken op straat lagen, zei dat woorden tekortschoten om het drama te beschrijven. Hij vroeg zich ook openlijk af wat voor Palestijnse staat er dan wel moet komen.

Nederlanders weg uit Peru
Tientallen Nederlandse toeristen hebben gisteren het door hevige onlusten geteisterde Peru kunnen ontvluchten. In de hoofdstad Lima domineren agenten en pantserwagens het straatbeeld.

Volksrechtbanken in Rwanda
Acht jaar na de massale volkerenmoord op de Tutsi's heeft president Paul Kagame van Rwanda gisteren het startsein gegeven voor berechting van verdachten van de genocide door traditionele volksrechtbanken.
Stoiber opent aanval op Schröder Stoiber opent aanval op Schröder
Edmund Stoiber heeft op de partijdag van de CDU in Frankfurt met een scherpe aanval op zijn rivaal Gerhard Schröder (SPD) zijn ambities onderstreept om de volgende bondskanselier van Duitsland te worden. "Een tweede kans voor Schröder kan Duitsland zich niet permitteren."
Stoiber opent aanval op Schröder
EC-voorzitter
wil 'kernploeg'

De EC, het dagelijks bestuur van de EU, moet haar organisatie drastisch omgooien om te voorkomen dat 'Brussel' na de uitbreiding van de EU verzandt in een praatcircus.
EC-voorzitter wil 'kernploeg' Gratis vakantie
voor inbrekers

Dat het in het zakendoen nog altijd gaat om kosten en baten blijkt uit het initiatief van een ondernemer die de inbraken in zijn bedrijf zo zat is dat hij de inbrekers vakantie aanbiedt.

Juppé terug in Franse politiek
De Franse oud-premier Alain Juppé maakt zijn comeback in de landelijke politiek als voorzitter van het UMP.
Britney kan niet wennen aan villa
Britney Spears gaat verhuizen. Zonder de aanwezigheid van haar ex-vriendje Justin Timberlake kan zij haar draai in haar villa in de Hollywood Hills niet meer vinden.
Britney kan niet wennen aan villa Start Kaprun-proces
Ruim anderhalf jaar na de skitreinbrand van Kaprun is gisteren in Salzburg het proces begonnen tegen zestien verdachten die ernstige nalatigheid en dood door schuld wordt verweten. .
Schoonouders laten Julia Roberts zitten Schoonouders laten Julia Roberts zitten
Julia Roberts organiseerde een feest om zo de scheiding van haar huidige vriend Danny Moder te vieren. Alleen niet iedereen kon zo'n 'hoera, een scheiding' feestje waarderen.
Klein Mirakel
Een peuter van 22 maanden, genaamd Miracle, heeft zich misschien wel tien dagen zelf van drinken en voedsel voorzien toen haar moeder plotseling was overleden, zegt de politie van Atlanta.

 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.