De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 17 mei 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Peuterleider wordt multimiljonair
De 45-jarige peuterleider Piet de Bruin (tweede van rechts) is sinds donderdagavond Postcode-multimiljonair. Samen met zijn vriend Wilbert heft hij een glas champagne op het winnen van 3,5 miljoen.
Peuterleider wordt multimiljonair
Wiegel: Bezem door VVD
Wiegel: Bezem door VVD
De bezem moet door de VVD worden gehaald na het echec bij de verkiezingen. Dat eist het liberale erelid Hans Wiegel, die vandaag als eerste de knuppel in het hoenderhok gooit: na het gedwongen vertrek van Dijkstal moeten zo snel mogelijk de vertrouwelingen van Dijkstal het veld ruimen.
Van Nieuwenhoven en Zalm veruit favoriet bij de kiezers Van Nieuwenhoven en Zalm
veruit favoriet bij de kiezers

De nieuwe leiders van PvdA en VVD, Jeltje van Nieuwenhoven en Gerrit Zalm, hebben bij de verkiezingen honderdduizenden voorkeurstemmen gekregen als protest tegen de inmiddels opgestapte lijsttrekkers Melkert en Dijkstal.
Van Nieuwenhoven en Zalm veruit favoriet bij de kiezers

Pims bloemen uitgestrooid
De vele honderdduizenden bloemen die bij de verschillende 'bedevaartsplaatsen' ter nagedachtenis aan Pim Fortuyn waren neergelegd, zijn gistermiddag over het water van de Nieuwe Maas uitgestrooid.
Pims bloemen uitgestrooid
Donner verkent coalitie
Koningin Beatrix laat geen gras groeien over het opstarten van de kabinetsformatie. Gisteravond werd prof. Piet Hein Donner tot informateur benoemd. De CDA'er zal direct aan de slag gaan.
Donner verkent coalitie Donner briljant jurist
De 53-jarige jurist Piet Hein Donner, die gisteren door koningin Beatrix is benoemd tot informateur, geniet geen grote bekendheid bij het volk maar is een zeer goede bekende in Den Haag.
Vrouw 'herkent' Van der G.
op plek misdrijf uit 1996

De politie gaat in opdracht van het openbaar ministerie op korte termijn onderzoek doen in de bossen tussen Epe en Nunspeet waar in december 1996 de 43-jarige milieuambtenaar Chris van der Werken werd vermoord.

Nieuw team
rechercheurs op
zaak-Vaatstra

Een nieuw team van twintig rechercheurs gaat opnieuw onderzoek doen naar de moord op Marianne Vaatstra uit Zwaagwesteinde. Justitie heeft hiertoe besloten.
Bart de Graaff ernstig ziek
BNN-presentator Bart de Graaff ligt met buikvliesontsteking in het Academisch Ziekenhuis in Leiden.

VVD wint restzetel VVD wint restzetel
GroenLinks verliest vrijwel zeker alsnog de veroverde restzetel aan de VVD, zo blijkt na de telling van de in het buitenland uitgebrachte stemmen. GroenLinks komt daarmee uit op 10 in plaats van 11 zetels.
Verfgooier Gouden Koets: eis €1000 boete
De man die op de huwelijksdag van prins Willem-Alexander en prinses Máxima een zakje met sterk verdunde latex-verf naar de Gouden Koets gooide, deed dit uit protest tegen de monarchie.
Verfgooier Gouden Koets: eis €1000 boete
Taartgooiers
vrijgelaten

Op last van de rechter-commissaris zijn gisteren de drie verdachten van het taartgooi-incident met Pim Fortuyn op vrije voeten gesteld.
Superstille asfaltlaag
Rijkswaterstaat start deze maand op de A27 tussen Utrecht en Almere een proef met geluidsabsorberend asfalt, dat volgens een speciale methode wordt aangelegd.
Keizwaar
De vooralsnog grootste zwerfkei van Drenthe weegt 25,6 ton. Het berekenen van het gewicht van de kei vormt het startsein van een ludieke wedstrijd.
Nederlandse Spoorwegen wil treinverbod voor zwartrijders
De Nederlandse Spoorwegen wil in ons hele land snel een lik- op stukbeleid invoeren voor hardnekkige zwartrijders en spoorvandalen. Gedacht wordt daarbij aan een stations- of treinverbod. Hard optreden tegen reizen zonder kaartje en het beëindigen van het vandalisme kan de NS tientallen miljoenen euro's per jaar opleveren.

 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.