De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
za 25 mei 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL

Pipo komt terug
Pipo de Clown komt terug. De jeugdheld van veertig jaar geleden wordt samen met karakters als Mamaloe en de Dikke Deur superster in een nieuwe bioscoopfilm en een 26-delige tv-serie.
Pipo komt terug Klopjacht op xtc in disco's aan Costa's
De Nederlandse jeugd aan de Spaanse costa's zal deze zomer te maken krijgen met een hard anti-xtc-offensief. In de badplaatsen zullen veel extra politiemensen komen.
'Kok weg, nu het kwartje terug'
'Kok weg, nu het kwartje terug'
Bovag en Rai starten maandag een kruistocht tegen het kwartje van Kok. De aardverschuiving in de Kamer is volgens de belangenorganisaties een unieke kans om de brandstoftoeslag af te schaffen.

OM Antillen laat bolletjes-
slikkers vliegtuig missen

Het openbaar ministerie van de Nederlandse Antillen maakt tijdelijk gebruik van een nieuw trucje. Om te voorkomen dat bolletjesslikkers met DCA naar Nederland reizen, worden ze gewoon net zo lang opgehouden tot ze hun vliegtuig hebben gemist.

Gehandicapten zijn het
stiefkind van de zorg

De gezondheidszorg voor verstandelijk gehandicapten laat grote gaten vallen. Bij grote groepen worden soms ernstige kwalen en aandoeningen over het hoofd gezien en blijven onmisbare behandelingen uit. Gevolg: gezondheidsproblemen verergeren.
Voor de poort van de hel Voor de poort van de hel
Leden van de Amsterdamse motorclub Hell's Angels overzien de puinhoop van hun afgebrande clubhuis. Volgens de politie is de brand niet aangestoken en is er geen reden voor onderzoek door de recherche.
Schipper zit roeiers dwars
Een boze binnenvaartschipper heeft in Delft een roeiwedstrijd voor studententeams in het water doen vallen.

Slechte organisatie is oorzaak wachtlijsten
De gezondheidszorg is zo'n rommeltje dat de wachtlijsten nooit kunnen worden opgelost met bergen extra geld. Er blijkt helemaal geen gebrek te zijn aan capaciteit en zorgpersoneel.
Slechte organisatie is oorzaak wachtlijsten
Tweedjasje van Hertog van Windsor onder de hamer
Voor de liefhebbers van echte Engelse stijl biedt veilinghuis Christie's op 11 juni een buitenkansje. Voor rond de 800 euro is er dan een Harris tweedjasje met gilet van de Hertog van Windsor te koop.

Nieuwste internet luchtballon
Free Internet klapt

Tienduizenden mensen die zich hadden opgegeven voor een gratis breedband-internetabonnement bij het Groningse bedrijf Free Internet, kunnen waarschijnlijk fluiten naar hun geld én abonnement.
Recherche speurt naar vermogen vd G. Recherche speurt naar vermogen vd G.
Het politieteam dat de moord op Pim Fortuyn onderzoekt, heeft achterhaald dat verdachte Volkert van der G. en zijn vriendin Petra L. vorig jaar de beschikking hadden over minstens 70.000 euro.
Aspirientje kan levens redden
Wie een hartaanval krijgt, moet zo snel mogelijk een aspirientje nemen. Dat vermindert de sterftekans met 50 procent. Dat concluderen twee Israelische artsen.
Aspirientje kan levens redden Politie ronselt gehandicapten
De politie ronselt gehandicapten. Drie op de honderd arbeidsplaatsen moeten de komende jaren worden bezet door mensen met een arbeidshandicap.
Bootje vaart als een zonnetje
Drie leerlingen van de afdeling metaaltechniek van de Scholengemeenschap Schagen proberen met een zelfgemaakte piepschuim boot voorzien van drie zonnecollectoren het IJsselmeer over te steken.
Bootje vaart als een zonnetje
Maximale eisen voor 'Playstation' moorden in Dordrecht
Tegen de verdachten van een bloedige slachtpartij met drie doden, in een huis in Dordrecht, zijn gisteren zeer zware straffen geëist. Het openbaar ministerie vond dat twee verdachten de zwaarste straf moeten krijgen, die ons land kent: levenslang. Een derde verdachte hoorde 20 jaar plus terbeschikkingstelling eisen.
Rode loper tot aan voordeur Rode loper tot aan voordeur
Een luxe bolide had een Hoogeveens bruidspaar niet nodig om van hun huis naar het stadhuis te komen. Ze gingen met de benenwagen over een rode loper die vanaf hun woning naar het gemeentehuis was gelegd.

 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.