De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
za 8 december 2001  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
VS onder vuur
---
Kopen 
 Speurders 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 

Whitney geslagen door eigen drugsdealer
Popzangeres Whitney Houston is deze week mishandeld door haar drugsdealer, omdat zij niet op tijd haar rekeningen heeft betaald. Houston werd geslagen en vervolgens bijna gekeeld.
Whitney geslagen door eigen drugsdealer
NAVO: nieuwe relatie met Moskou
NAVO: nieuwe relatie met Moskou
De NAVO wil de constructieve opstelling van Rusland na de terroristische aanslagen van 11 september aangrijpen om de relaties uit te bouwen, maar wil tegelijkertijd niet te hard van stapel lopen.

VS gaan door met bombarderen
Hoewel de Taliban hun laatste bastion goeddeels hebben verlaten, liet een zegsman van de door Amerika geleide coalitie gisteren echter weten dat de militaire campagne nog niet voorbij is.
VS gaan door met bombarderen
Mobiele dijken voor Venetië Mobiele dijken voor Venetië
Het ziet ernaar uit dat kaplaarzen en steigers niet meer als enige wapens zullen worden gebruikt in de strijd tegen het hoge water in Venetië. De ministerraad heeft gisteren het omstreden project MOSE aangenomen.
Hevig slotoffensief in Oost-Afghanistan
Afghaanse anti-Taliban-troepen en de Amerikaanse luchtmacht zijn gisteren een heftig slotoffensief begonnen tegen Osama bin Laden en Taliban-leider mullah Mohammad Omar.
Hevig slotoffensief in Oost-Afghanistan
Verdreven Taliban wachten hun tijd af
Net als vorige maand uit Kaboel en Herat zijn de Taliban als dieven in de nacht verdwenen uit hun bolwerk Kandahar. En met hen hun leider, mullah Mohammad Omar. "Het Taliban-bewind is voorbij", zei een opgetogen Hamid Karzai, de man die hen belegerde, de man ook die is aangesteld als interim-premier van een Afghaanse regering die op 22 december moet aantreden.
Verdreven Taliban wachten hun tijd af
Aanval Israël op Gaza-stad Aanval Israël op Gaza-stad
Ondanks een aanval met F16's op een Palestijnse politiepost in Gazastad zijn gistermiddag hoge Israëlische en Palestijnse veiligheidsadviseurs bijeengekomen. De ontmoeting had tot doel middelen te vinden voor de Palestijnse Autoriteit om militante Palestijnen op te pakken. De bespreking was geregeld door de speciale VS-gezant in de regio, ex-generaal Anthony Zinni, en werd ook bijgewoond door CIA-vertegenwoordigers.
Rome blijft dwars
over arrestatiebevel

Doorbraak in het overleg over het Europese aanhoudingsbevel blijft uit.

Opschudding over rapport Omagh Opschudding over rapport Omagh
In Groot-Brittannië is gisteren grote opschudding ontstaan nadat zou zijn gebleken dat de politie van tevoren kennis heeft gehad van een van de bloedigste aanslagen in Noord-Ierland.
Mysterie rond 'Ebola-kamer'
Nog nooit dook het ebolavirus tweemaal op dezelfde plaats op. Met één uitzondering. In Nzara in Soedan begon zowel in 1976 als in 1979 een uitbraak van de gevreesde 'groene apenziekte'. Beide keren bleken de allereerste patiënten te werken in een kamer in de inmiddels verlaten katoenfabriek. Hoofdingenieur Arthur Mohamed Saïd begint sneller te praten als hij voor de deur staat van de kamer waar het katoen werd opgeslagen.
Mysterie rond 'Ebola-kamer'
Keizerlijk prinsesje wordt Aiko genoemd
Het eerste kind van kroonprins Naruhito en kroonprinses Masako zal Aiko heten, zo is gisteren bekendgemaakt. In Japan is het de traditie dat de keizer, na suggesties van schriftgeleerden en Chinese karakterspecialisten, de naam op de zevende geboortedag kiest. Volgens de keizerlijke hofhouding was het deze keer een unicum dat de ouders zelf deze naam hebben voorgesteld.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.