De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 21 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Elite Model Look 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
De Krant
Sylvia Millecam (45) overleden Sylvia Millecam (45) overleden
De actrice Sylvia Millecam is gisternacht in het Nijmeegse Radboudziekenhuis overleden. "U heeft nog een paar weken te leven", zeiden de artsen afgelopen vrijdag". Die paar weken werden slechts twee dagen.
Netelenbos: Overal 70 km per uur in spits
Minister Netelenbos (Verkeer) wil de maximumsnelheid tijdens de spits terugbrengen naar 70 kilometer per uur. Dat zou de beste oplossing zijn om de verkeersdoorstroming tijdens drukke uren te bevorderen. Netelenbos: Overal 70 km per uur in spits

Glazenwassers voor de Big Ben
Glazenwassers voor de Big Ben
Vier glazenwassers zoeken hoog in de Big Ben, de klokkentoren van het Paleis van Westminster in Londen, houvast met hun voeten op de wijzers en cijfers van het negentiende-eeuwse uurwerk. De toren meet in totaal 96,3 meter en heeft vier uurwerken. De klokken werden voor het laatst in 1995 schoongemaakt en gerepareerd.
Arie van Os trekt de teugels aan
Arie van Os vindt de vraag of het een veeg teken is dat hij de persconferentie van Co Adriaanse bezoekt aan de vooravond van het duel tegen Celtic dom. Hij zegt: "ik ben altijd bij de persconferentie voor een buitenlandse trip."
Koolmonoxide-tijdbom bij Corus
Op het Corus-terrein in Velsen tikt een koolmonoxide-tijdbom. Volgens een interne notitie zijn de poten van een gashouder dermate zwak dat het gevaarte van 180.000 kubieke meter bij harde wind kan bezwijken.
Koolmonoxide-tijdbom bij Corus

Luchtreizigers gestrand
Ruim 800 passagiers die een goedkope reis naar Paramaribo boekten, wachten al twee weken om naar Nederland terug te kunnen keren.
Citroën komt met C3 Citroën komt met C3
De nieuwe C3 van Citroën laat duidelijk zien dat het Franse automerk weer opvallende modellen durft te produceren.De C3 wordt op de komende autotentoonstelling in Frankfurt onthuld.
Internetbedrijf prins Bernhard jr. wankelt
Internetbedrijf prins Bernhard jr. wankelt
Het internetbedrijf Scaramea waarvan prins Bernhard jr. mede-directeur is, wankelt financieel. Achmea (Centraal Beheer, FBTO) ziet zo weinig heil meer in Scaramea dat dit financiële conglomeraat de stekker uit het internetbedrijf heeft getrokken.
Inbreker breekt in op rechercheschool
Een inbreker (36) uit Zutphen is tegen de lamp gelopen nadat hij zijn slag wilde slaan in het hol van de leeuw. De man was de rechercheschool binnengedrongen.
di 21 augustus 2001