De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 19 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Woonlasten in uw gemeente 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Souvenirs 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Nieuwste Game Boy is er Nieuwste Game Boy is er
Deze week ligt 'ie in de winkels: de Game Boy Advance (GBA), de opvolger van Nintendo's razendpopulaire spelcomputer op zakformaat. Hij heeft onder andere een groter scherm met scherper beeld.
Willem-Alexander neemt Máxima mee
Voor het eerst is Máxima Zorreguieta, de verloofde van prins Willem-Alexander, aan de zijde van haar aanstaande man in het buitenland in het openbaar verschenen.
Willem-Alexander neemt Máxima mee
Tweede Kamer voor ontslaan onwillige zieke
Tweede Kamer voor ontslaan onwillige zieke
Zieke werknemers moeten, als het aan de Tweede Kamer ligt, onmiddellijk kunnen worden ontslagen als ze niet meewerken aan hun herstel of als ze aangepast werk weigeren.

Zweefvlucht voor 100-jarige Anne Zweefvlucht voor 100-jarige Anne
"Ik zit bijna bij de piloot op schoot", lachte de 100-jarige Anne Lantink uit Lemelerveld vlak voordat ze voor het eerst in haar leven de lucht inging met een zweefvliegtuig van Aeroclub Salland.
Munt slaat laatste gulden
De Koninklijke munt in Utrecht slaat donderdag de allerlaatste gulden, omdat per 1 januari 2002 de euro komt.

Traumahelikopter landt op kermis
De ANWB-traumaheli moest gistermiddag landen tussen de kermisattracties op de Dam in Amsterdam. Omdat een 3-jarig jongetje bij C&A vanaf de roltrap op de tweede etage was gevallen.
Traumahelikopter landt op kermis
Geen nieuwe zaak Leidse balpenmoord
Ondanks het feit dat de theorie dat de balpen met een kruisboog op het slachtoffer is afgeschoten, waarschijnlijker is dan de optie dat de vrouw in de pen viel, laat justitie de balpenmoord rusten.

In bijna alle huishoudens staat koelkast
Bijna alle Nederlandse huishoudens bezitten een kleurentelevisie, een koelkast en een wasmachine. Ruim 60 procent beschikt over een cd-speler, videorecorder, diepvriezer of magnetron.
Ongedierte bedreiging volksgezondheid Ongedierte bedreiging volksgezondheid
Er moet meer aandacht komen voor preventieve maatregelen tegen ongedierte. Slechts op die manier kan de daarmee samenhangende bedreiging van de volksgezondheid, beheersbaar worden gemaakt.
Rijbewijs gehaald en binnen vier dagen weer kwijt.
Een 18-jarige jongen uit Genemuiden heeft het voor elkaar gekregen om binnen vier dagen nadat hij was geslaagd voor zijn rijexamen, zijn roze papiertje kwijt te raken aan de politie.

Na 250 jaar weer een kraanvogelkuiken
Voor het eerst sinds mensenheugenis is er in Nederland weer een kraanvogel geboren. Ons land heeft 250 jaar moeten wachten op een kuiken van een kraanvogel.
Sheba naar de tandarts
In het Safaripark Beekse Bergen is olifant Sheba behandeld aan haar slagtand. Het was geen eenvoudig karwei; de 4500 kilo wegende olifant moest volledig onder narcose worden gebracht.
Sheba naar de tandarts
Postagentschappen worden gesloten
Ruim 1400 van de 2200 kleine postkantoren in Nederland worden gesloten. Vanaf september gaan de eerste filialen dicht. Postkantoren BV, de gezamenlijke onderneming van TPG en de Postbank, informeert deze dagen de ondernemers die op de nominatie staan om te verdwijnen.
Parkeerprobleem
Een Haagse vrouw is haar auto kwijtgeraakt doordat overijverige gemeentemedewerkers van het ene op het andere moment een invalidenparkeerplaats hadden gecreëerd op de plek waar zij haar wagen had neergezet.

Bijna helft van de treinen van NoordNed is kapot
Vervoersbedrijf NoordNed komt steeds meer in de knel. Door een tekort aan materieel rijden er deze week geen treinen tussen Winschoten en Nieuweschans. Voor reizigersorganisatie Rover is de maat vol.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.