&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
NOVEMBER

Big Brother grote tv-hit
Vierentwintig camera's registreren de lotgevallen in het Big Brother-huis in Almere. En voor n vallen er bewoners af, waarna de winnaar uiteindelijk 250.000 gulden de deur zal uitwandelen.


Oranje van de Eeuw
Johan Cruyff presenteert zijn Oranje van de Eeuw. Het elftal, samengesteld uit de beste voetballers die Nederland ooit voortbracht, zal op 21 december in de ArenA de Wedstrijd van de Eeuw spelen.


Heibel om de Waddenzee
De Tweede Kamer staat op zijn achterste benen omdat het kabinet de gaswinning in de Waddenzee mogelijk wil maken als dit niet tot onherstelbare schade voor het milieu leidt.


DoeMaar maakt comeback
De legendarische popgroep Doe Maar gaat vijftien jaar na zijn afscheidsconcert opnieuw beginnen. Het viertal neemt een nieuwe cd op en kondigt ook nieuwe optredens aan.


Orkaan eist 10.000
levens in Oost-India

Een wervelstorm met snelheden tot 260 kilometer per uur eist circa 10.000 levens in Oost-India. Zo'n anderhalf miljoen mensen raken dakloos.


Vliegcrash lijkt
zelfmoord piloot

De FBI sluit niet uit dat de Egyptische piloot van een Boeing 767 van EgyptAir zelfmoord heeft gepleegd door zijn toestel in zee te laten storten.
1996-1999 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl


december november oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari