&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
JUNI

Gillende meiden bij concert
De Engelse jongensgroep the Backstreet Boys vestigt met hun nieuwe single I want it that way een daverend hitparade-record. De plaat komt binnen op nummer een, zonder daarvoor in de tipparade te hebben gestaan.


Belgische dioxinekippen
zorgen voor schandaal
uropa wordt opgeschrikt door een Belgisch dioxineschandaal. Vetsmelterij Verkest uit Grammene zou afgewerkt frituurvet hebben gemengd met diervetten en dat aan diverse veevoederbedrijven hebben verkocht.


Gratis krant in trein
Nederland is in één klap twee kranten rijker. Op 21 juni komen twee gratis dagbladen op de markt, Sp!ts en Metro. De bladen worden verspreid onder de reizigers in het openbaar vervoer.


Roxy in rook op; iT gesloten
De beroemde Amsterdamse discotheek Roxy aan het Singel gaat in vlammen op. Een paar dagen later wordt Nederlands bekendste discotheek iT op last van de politie gesloten.


Bloedtest kost Pantani Giro
De wielersport in het algemeen en Italië in het bijzonder krijgt een nieuwe klap in het gezicht wanneer 's werelds beste ronderenner Marco Pantani tijdens zijn eigen Giro d'Italia door de mand valt.


Trouwreportage valt in water
Breed lachend poseren Thierry van Eijk en Astrid van Gijlswijk uit Voorhout voor hun huwelijksreportage. Achter hen een fraaie Chevrolet die speciaal voor deze feestelijke dag is ingehuurd...
1996-1999 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl


december november oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari