&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
JULI

Armstrong op eenzame hoogte
Tour de France-winnaar Lance Armstrong (27) lijkt een nietig stipje tegen de elementen in de koninginnenrit naar Sestrières.


Pechjaar voor Bart de Graaff
Televisiefenomeen Bart de Graaff beleeft een pechjaar. Zijn lichaam stoot zijn kunstnier af, hij wordt getroffen door een herseninfarct en tot overmaat van ramp wordt hij gedumpt door zijn grote liefde Valerie.


Protest tegen wielklem
Zakenman Huib Koene uit Amersfoort ziet tot zijn ergernis dat de parkeerpolitie op de Prins Hendrikkade een wielklem om zijn geleende Jaguar heeft gemonteerd.


Vliegcrash John F. Kennedy jr.
John F. Kennedy jr. (38) komt bij een vliegcrash om het leven. Aan de stuurknuppel van zijn Piper Saratoga stort hij, samen met zijn 33-jarige vrouw Carolyn Bessette en haar zus Lauren (34), neer in zee.


Bankiertje spelen breekt
provincie Zuid-Holland op
Het begint als een relletje in het provinciebestuur van Zuid-Holland en eindigt in een ongekende bestuurlijke crisis die de kop kost van ambtenaren, gedeputeerden en de commissaris van de koningin.


Bouterse krijgt zestien jaar
Als onbetwiste leider van een cocaïnekartel wordt de Surinaamse adviseur van staat, Desi Bouterse (53), door de Haagse rechtbank bij verstek veroordeeld tot de maximale gevangenisstraf van zestien jaar.
1996-1999 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl


december november oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari