De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 20 maart 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
De euro 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
Speurders 
De scherpste prijzen 
bij ElCheapo 
---
Met Elkaar 
Netmail 
Ontmoet elkaar 
bij Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
Alle uitslagen 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  FIFA pakt Schwalbe aan
   
 

TOKIO - Scheidsrechters op het WK voetbal in Japan en Zuid-Korea krijgen de opdracht streng op te treden tegen de pogingen van spelers om met een fraaie snoekduik ten onrechte een vrije trap uit te lokken. De FIFA heeft schoon genoeg van het toenemend aantal Schwalbes. De wereldvoetbalfederatie heeft voor volgende week een ontmoeting met alle WK-arbiters belegd en zal het onderwerp dan uitgebreid ter sprake brengen.

Tevens werd besloten, dat elke ploeg op het WK twaalf reserves op de bank mag hebben.

Vieri en Ronaldo ontbreken morgen bij Inter Milan in de return tegen Valencia in de kwartfinales van de UEFA Cup. De eerste wedstrijd eindigde in Valencia in 1-1. Trainer Hector Cuper geeft beide aanvallers rust met het oog op de competitiewedstrijd zondag tegen landskampioen AS Roma. Inter en Roma voeren de ranglijst aan in de Serie A.

De Belgische voetbalclub Eendracht Aalst vraagt faillissement aan. Het bestuur heeft dit na een bijzondere algemene vergadering besloten. Een meerderheid zag geen toekomst meer weggelegd voor de club, die kampt met een schuld van bijna 3 miljoen euro. Het krijgen van een licentie voor het volgend seizoen werd gezien als een onbegonnen zaak. Of Eendracht Aalst het seizoen afmaakt, hangt af van de curatoren.

Tony Herreman van de Belgische club Charleroi is betrapt op doping. De Disciplinaire Commissie van de Vlaamse Gemeenschap heeft hem een schorsing van drie maanden opgelegd die met ingang van 8 maart ingaat. Volgens Charleroi zat de verboden stof in neusdruppels die Herreman geregeld gebruikt.

De Tsjech Patrick Berger stelt zich niet langer beschikbaar voor het nationale elftal. De 28-jarige voetballer van Liverpool wil zich na langdurig blessureleed volledig concentreren op zijn Engelse club. De Tsjechen wisten zich niet te kwalificeren voor het WK 2002. Berger speelde een hoofdrol bij het EK in 1996 toen Tsjechië de finale bereikte.

De Chinese staatszender CCTV heeft de exclusieve rechten verworven voor uitzending in China van het WK 2002. De zender heeft ongeveer 17 miljoen euro betaald aan het in financiële nood verkerende Duitse concern Kirch, dat de rechten in bezit heeft.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


wo 20 maart 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.