De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 18 januari 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
 Speurders 
ElCheapo 
---
Met Elkaar 
Cybercard 
Netmail 
Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
De Psycholoog 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 

Alles over de euro 
Het huwelijk van de prins en Máxima 
Het Jaarboek 2001 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Knieblessure schakelt Stekelenburg uit
   
 

AMSTERDAM - Het was ook te mooi om waar te zijn. Een trainingskamp van één week zonder tegenslag. Natuurlijk sloegen John Heitinga en Jan van Halst wat trainingen over vanwege kleine ongemakken en kan de geblesseerd afgereisde Fred Grim de groepstraining nog niet hervatten. Maar dat was allemaal te overzien.

Tot gisteren, vlak voor het einde van de middagtraining, doelman Maarten Stekelenburg door z'n knie ging. De jonge talentvolle keeper, voor wie trainer Ronald Koeman vanavond in de oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg een basisplaats had ingeruimd, komt vandaag naar huis om zijn kwetsuur in het ziekenhuis te laten onderzoeken.

Koeman laat Haarlem-keeper Serge van der Ban, die nog steeds onder contract staat bij Ajax, vandaag invliegen om de gehavende selectie te completeren.

Mitchell Piqué maakt het seizoen op huurbasis af bij HFC Haarlem. De 22-jarige Amsterdammer kwam bij Ajax niet aan spelen toe. Daarom stond trainer Ronald Koeman hem toe, in het kader van het samenwerkingsverband, te vertrekken naar Haarlem.

Naast Marc van Hintum, die naar Hannover'96 vertrekt, is de kans groot dat Vitesse ook Marian Zeman tussentijds verkoopt. De 27-jarige Slowaak is in onderhandeling met PAOK Saloniki en mag van de Arnhemmers per direct voor de Griekse club in actie komen.

Fuat Usta speelt de rest van het seizoen op amateurbasis voor MVV. De 29-jarige middenvelder zat zonder club thuis na zijn mislukte avontuur bij het Finse FC Jokerit. Usta kwam eerder uit voor Fortuna Sittard, Cambuur en Sparta.

Herman Imming is de nieuwe voorzitter van Eindhoven. De registeraccountant was sinds het vertrek van Willem van Santvoort al waarnemend voorzitter.

De Australiër Steve Corica komt vandaag op proef bij Roda JC. De 27-jarige ex-international kwam in het verleden uit voor Leicester City en Wolverhampton Wanderers en speelde vorig jaar in de Japanse J-League.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


vr 18 januari 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.