De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 3 januari 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
Alles over de euro 
CrazyLife 
Weerkamer 
Het huwelijk van de prins en Máxima 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
 Speurders 
ElCheapo 
Het Jaarboek 2001 
---
Met Elkaar 
Cybercard 
Netmail 
Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
De Psycholoog 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 
 
  Robbie Williams
stapel op Nicole

   
 

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (426x284, 19kb)
In de videoclip SOMETHIN' STUPID zijn ROBBIE WILLIAMS en NICOLE KIDMAN heel hartstochtelijk. (Foto: EPA)
AMSTERDAM - Robbie Williams bombardeert Nicole Kidman op het ogenblik met gedichten en liefdesbrieven. Hij stuurde de Moulin Rouge-actrice dozijnen schriftelijke bewijzen van zijn gevoelens voor haar. En daaruit blijkt dat Williams, die tot nu toe zei dat hij alleen maar vriendschap voor Kidman voelde, gewoon stapelverliefd op haar is.

Een van Robbie's vrienden zei: "Hij gedraagt zich echt als een verliefde tiener. Hij blijft de hele dag maar praten over Nicole. De gevleide actrice zei: "Deze brieven geven mij een speciaal gevoel. Niemand heeft dat ooit gedaan bij mij. Hij is een echte charmeur."

De Australische actrice, wier huwelijk met Tom Cruise vorig jaar strandde, voegde eraan toe: "Robbie is een echte Engelse gentleman. Hij houdt van traditionele normen, waarden en romantiek."

Vier maanden geleden begon Robbie Nicole e-mails, brieven en gedichten te zenden. Hij wilde Nicole daarmee overhalen mee te werken aan zijn cd SWING WHEN YOU'RE WINNIN en was te verlegen om te bellen. Zij stemde in met zijn verzoek en de cd staat nu op de eerste plaats van de hitparade in Engeland.

Vrienden zeggen dat Robbie Nicole ook goed heeft opgevangen na haar toch verrassende en schokkende scheiding van Tom Cruise.

Nicole beleefde een traumatisch jaar en Robbie bood haar de schouder om bij uit te huilen. "Door Robbie heeft zij nu haar zelfvertrouwen weer teruggekregen. De afgelopen maanden waren heel zwaar voor haar, maar de aandacht en sympathie van deze grappige, knappe man hebben haar enorm geholpen."

Een vriendin van Nicole zei: "Ze vertelde me dat er een soort chemie tussen haar en Robbie was in de platenstudio." In de videoclip SOMETHIN' STUPID kussen Robbie en Nicole elkaar heel hartstochtelijk. Zij hebben ook al verschillende eetafspraken gehad in Londen en Los Angeles.

In oktober zag Nicole de ex-Take That-ster optreden in de Royal Albert Hall in Londen, maar zij weigerde daar een duet met hem te zingen. Later signaleerde men dat Robbie haar hotel verliet na zes uur op haar kamer te hebben doorgebracht.

Een vriendin zei: "Nicole ging voor de bijl door een heel goede brief, waarin hij haar vroeg mee te werken aan zijn cd. De brief was heel beleefd.

Toen zij elkaar in Londen ontmoetten, vertelde zij hem dit en sindsdien blijft Robbie haar schrijven en gedichten sturen.

Robbie wil zijn gevoelens die hij uit in zijn gedichten met haar delen en daarvoor bezweek zij...



 

zoek naar gerelateerde artikelen


do 3 januari 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.