De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 15 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Woonlasten in uw gemeente 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Van Diemen naar RKC

Van onze Telesportredactie

   
 

WAALWIJK - RKC staat op het punt Patrick van Diemen terug te halen van Anderlecht. Club en speler zijn al akkoord over een vijfjarig contract, maar RKC moet het nog wel met Anderlecht eens worden over de transfer. Van Diemen, een middenvelder, speelde drie jaar voor de kampioen van België en kwam daarvoor al uit voor de Waalwijkse club. Bij Anderlecht kwam hij nauwelijks meer aan spelen toe. Van Diemen legde een aanbieding van FC Utrecht naast zich neer. RKC blijft trouwens op zoek naar een spits. Dennis de Nooijer, door Heerenveen aan Sparta uitgeleend, is een van de kandidaten.

Michael Lamey voetbalt komend seizoen gewoon bij RKC. De talentvolle verdediger werd weliswaar gekocht door PSV, maar dat stalt hem nog een seizoen in Waalwijk. Als de speler terugkomt van vakantie zal hij de laatste details rondmaken met PSV en een langjarig contract tekenen in Eindhoven.

• Rick Plum verruilt MVV voor FC Den Bosch. Naast de verdediger lokte technisch manager Arnold Scholten ook de amateurs Bas Peijs en Rick te Riele naar FC Den Bosch. Nu Cambuur Leeuwarden zo goed als uitgeschakeld is voor promotie, rekent FC Den Bosch op de Friese aanvaller Fabian de Freitas.

• Ilja van Leerdam speelt de komende vier seizoenen voor De Graafschap. De 22-jarige middenvelder is afkomstig van Helmond Sport. Van Leerdam had nog een contract tot en met volgend seizoen bij de Brabantse club, maar De Graafschap heeft dat met behulp van enkele sponsoren afgekocht voor 600.000 gulden.

• Erik ten Hag (31) heeft zijn contract bij FC Twente met een jaar verlengd. De aanvoerder twijfelde lang, omdat uit de eerste aanbieding weinig waardering sprak.
 

zoek naar gerelateerde artikelen


vr 15 juni 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.