De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 1 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Praat mee over het examen
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
 
  Diepvriesmaal
is troef in
restaurants

Van een onzer verslaggeefsters

   
 

AMSTERDAM - Hotels en restaurants in ons land gebruiken op grote schaal kant-en-klaar producten bij de bereiding van maaltijden voor hun gasten. Tekort aan personeel maakt dat koks steeds vaker sauzen, soepen, ragouts en stoofvlees uit de groothandel in hun gerechten verwerken.

"De trend om meer halffabrikaten toe te passen, levert tijdwinst op maar gaat absoluut niet ten koste van de kwaliteit", zegt Ans Groenewegen van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) in een reactie. "Immers, de vers-produkten zoals vlees, vis en groenten blijven vers".

Overigens wordt, volgens KHN, in het 'topsegment' van de horeca vrijwel uitsluitend ambachtelijk gewerkt.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


vr 1 juni 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.