&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[Financiën]
[Nederland]
 

 


woensdag
23 december 1998

 


[World OnLine]
[Autosite]
[CMG]
[Reaal Hypotheken]
[Matchbank]

Recherche hoort
15 verdachten
in Boonstra-zaak

Van onze verslaggevers - ROTTERDAM, woensdag

Het Rotterdamse rechercheteam dat onderzoek doet naar de ontvoering en gruwelijke mishandeling van Hansje Boonstra-Raatjes, hoort circa vijftien mogelijke verdachten. De verdachten zijn naar voren gekomen uit de tips die de politie kreeg na oproepen in de media. Van hen genieten twee de meeste aandacht van het zestienkoppige onderzoeksteam.

Persofficier van justitie, C. de Kimpe, wil niet zeggen of de uitgenodigde verdachten bekenden zijn van de politie. De kans dat de dader zich in de groep bevindt, is volgens haar niet uitgesloten maar is niet met zekerheid te zeggen. Volgens de persofficier vergt het onderzoek geduld en een lange adem.

Tijdens de gesprekken zal onder meer het alibi van de personen worden nagegaan. Ook zal hun uiterlijk worden vergeleken met de bestaande compositietekening. Deze is volgens Justitie nog altijd niet naar buiten gebracht, omdat de tekening nog altijd onvolledig is.

De toestand van de op vrijdag 13 november ontvoerde en mishandelde echtgenote van Philips- president Cor Boonstra is volgens De Kimpe redelijk. Zij verblijft nog altijd op een geheim adres en is inmiddels weer op de been.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1998, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.