De Telegraaf-i houdt u gedurende het WK nauwkeurig op de hoogte van de verrichtingen van 'onze jongens'. Tijdens het WK in Frankrijk vindt u op deze plek de meest actuele rangen en standen, maar natuurlijk ook het laatste nieuws en het WK-Doelpuntenspel.

Doelpunt in beeld Alle Oranje-treffers in beeld
Bekijk de doelpunten die Oranje tegen Mexico, Zuid-Korea, Joegoslavië, Argentinië, Brazilië en Kroatië maakte en de Franse treffers in de finale.
ZZ Top staat op
Eindelijk liet Zinedine Zidane zien wat er van hem werd verwacht. Met twee puntgave treffers leidde hij Frankrijk naar de wereldtitel. Emmanuel Petit maakte er in de slotfase nog 3-0 van tegen Brazilië.
Zelfs geen troostprijs!
Zelfs een troostprijs was te veel gevraagd voor de smaakmakers van het WK van Frankrijk, Nederland. Ondanks 88 minuten spel op de helft van de tegenstander ging de ,,kleine'' finale in het Parc des Princes verloren tegen het welhaast destructieve Kroatië, 1-2.
Suker topscorer WK
ZIjn winnende treffer tegen Nederland leverde Davor Suker ook de prijs voor de beste schutter van het toernooi op. Suker scoorde zes maal.
'Nederland mooie verliezer
Een mooie verliezer maar ook de meest ontgoochelde. Zo schrijven veel buitenlandse krant over Oranje.
'Scheidsrechters koekebakkers'
Frank de Boer is niet te spreken over de arbitrage die in het duel tegen Kroatië een glaszuivere goal van Clarence Seedorf afkeurde.
Heldenontvangst Kroaten
De Kroatische ploeg is in Zagreb door duizenden en duizenden supporters onthaald.
Desailly nummer 3
Marcel Desailly is de derde speler in de geschiedenis die in een WK-finale rood kreeg.
Zagllo boos op pers
Het gezeur over de blessure van Ronaldo werd hem even te veel. Boos beende Mario Zagallo weg van de persconferentie.
Kok prijst Oranje en supporters
Premier Wim Kok heeft zaterdag voor en na de laatste WK-wedstrijd van Nederland tegen Kroatië in Parijs zijn waardering uitgesproken voor de prestaties van Oranje en het gedrag van de Nederlandse supporters in Frankrijk.
Drie Nederlanders in Sterrenteam
Het 'officiŽle' sterrenteam van het WK 1998 is samengesteld. De deskundigen stelden drie Nederlanders op: Davids, Frank de Boer en Bergkamp. Van der Sar is reserve-doelman.