Het Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
wo 11 apr 2001, 15:25  
---
CrazyLife 
Showbizznieuws 
Cinema 
Filmladder 
Soap series 
De Oscars 
Reageer! 
---
Telegraaf-i
ABONNEER MIJ 
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Koopjesjager 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 C R A Z Y L I F E 
 
  Boris Becker
praat na rechtszaak

   
 

AMSTERDAM - Voor het eerst praat Boris Becker over wat hij zelf noemt "zijn duurste one-night-stand ooit". Het Russische model Angela Ermakowa spande een rechtszaak aan tegen de ex-tennisprof nadat zij een jaar geleden was bevallen van dochter Anna. Die overigens als twee druppels op haar vader lijkt, maar van wie Boris ontkende de vader te zijn.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (360x512, 14kb)
Angela Ermakowa (Foto: AP)
Becker bekende gisteren op de Duitse televisie dat de actie de duurste vijf seconde waren uit zijn leven. Becker moest namelijk zo'n 6 miljoen schikking betalen en maakt maandelijks 75.000 gulden alimentatie over naar Ermakowa.

Doorzakken

De ex-tenniser bekende dat de vrijpartij een gevolg was van een dag flink doorzakken. Nadat hij een tenniswedstrijd op Wimbledon had verloren en een flinke ruzie had met zijn vrouw Barbara, ging hij de kroeg in om zich vervolgens helemaal klem te drinken.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (284x426, 15kb)
Boris Becker (Foto: AP)
Toen hij vervolgens alleen naar een restaurant ging, liep hij het model Ermakowa tegen het lijf die hem spontaan oraal bevredigde. Nu gaat het verhaal dat zij zijn sperma had bewaard in haar mond en na de actie naar het ziekenhuis snelde om het vervolgens bij haar te laten insemineren. Gevolg: dochter Anna.

Becker kijkt nu er nu op terug als 'een grote fout die hem de rest van zijn leven zal blijven achtervolgen'. "Ik had die vrouw nog nooit van mijn leven gezien. Die vijf seconden met haar hebben mijn leven verwoest".

Becker, die inmiddels gescheiden is van zijn vrouw zegt er veel spijt van te hebben, maar vindt het vooral erg voor zijn ex-vrouw en kinderen.
 


wo 11 apr 2001, 15:25

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.