Telegraaf-iDe krantLaatste nieuwsSportflitsenDFTDigiNieuwsCrazylife


25-03/29-03


As the World Turns

Denise vertelt Ben dat ze Andy nog niet de waarheid kan zeggen, omdat hij haar nu nodig heeft. Andy besluit zich te laten opereren. Julia vreest de dag dat Carly terugkeert naar Oakdale. Henry heeft het idee dat Katie iets voor hem verzwijgt en probeert het uit haar te krijgen. Emily wordt bedreigd door David vanuit de gevangenis. Katie zet Rose onder druk, die haar uiteindelijk de waarheid vertelt. Jennifer is van slag als ze van Abigail hoort dat Bryant haar vriendje is. Katie en Rose sluiten een deal. John wil Andy ervan weer houden de operatie te ondergaan.


The Bold & the Beautiful

C.J. komt met een plan om Spectra's show velen malen mooier te laten worden dan die van de Forresters. Amber is jaloers als Kimberly model mag zijn voor Brooke. Amber bedreigt Kimberly.Eric en Ridge zijn bang dat het conflict tussen de Forresters en de Spectra's de relatie van Macy en Thorne in gevaar zal brengen. Brooke is kapot als Thorne haar vertelt dat hij meer van Macy houdt dan van haar. Ridge vertelt Clarke dat deze een grote fout heeft begaan door Forrester te verlaten voor Spectra. De modeshow begint. Het Forresterkamp is ervan overtuigd dat zij de show zullen stelen. Het plan van C.J. gooit echter behoorlijk wat roet in het eten


Goede Tijden, Slechte Tijden
Victor zit Robert weer dwars door een belangrijke boodschap van hem niet door te geven aan Laura. Charlie moet mee met Barbara ontbijten in de Rozenboom. Ludo gelooft zijn vader niet en vliegt hem aan. Stefano en Ludo proberen in ItaliŽ alles om de waarheid over Sophia boven water te krijgen, maar tevergeefs. Ze besluiten naar de begraafplaats te gaan. Harmsen heeft het moeilijk met Hennie's beslissing. Victor wil een verstuurde column terugtrekken, maar hij is te laat. Laura vraagt opheldering. Janine heeft moeite met het idee dat Sophia mogelijk nog in leven is. Janine gaat verhaal halen bij Maximiliaan en is verbijsterd over wat hij te zeggen heeft.

Onderweg naar Morgen

Renee vertelt, ondanks haar belofte te zwijgen, aan Luciel dat Duuk geprobeerd heeft Ellen te versieren. Hugo twijfelt openlijk aan Claires gevoelens voor Victor. Daan gaat de confrontatie aan en dreigt Olaf te ontslaan. AriŽl spoort Kyra aan het goed te maken met Daan. Claire doet grote moeite zich tegen haar gevoelens voor Hugo te verzetten, maar het valt haar steeds zwaarder. Luciel plant een ludieke wraakactie voor Duuks versierpoging. Bettina leeft in volledige ontkening tegenover haar ziekte. Claire ligt in bed met Hugo, als Victor een kapitale fout ontdekt in ťn van haar berekeningen. Hij gaat koortsachtig naar haar op zoek.

© 2002 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl