De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 13 juni 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
SPORT ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL

Crisisvergadering bij 'De Rode Duivels'
Twee dagen voor de laatste groepswedstrijd tegen Rusland werd de Belgische selectie opgeschrikt door publicaties over een totaal verziekte verhouding tussen bondscoach Robert Waseige en de spelers.
Crisisvergadering bij 'De Rode Duivels'
Zweden stuurt titelfavoriet Argentinië naar huis
Zweden stuurt titelfavoriet
Argentinië naar huis

We kunnen er nu helemaal niet meer omheen. Tijdens het wereldkampioenschap voetbal komen de verrassingen uit een heel grote doos. Een dag na de eliminatie van Frankrijk vloeide ook de Argentijnse tango over in een treurmars.

Engeland oogt als een dom blondje
Het ziet er lekker uit, maar gaat snel vervelen en uiteindelijk irriteren. Kortom, Engeland oogt als een dom blondje. Met dank aan de Zweed Eriksson die zijn saaiheid in de ploeg heeft kunnen implanteren.
Engeland oogt als een dom blondje
Wonderlijke ontsnapping van Paraguay Wonderlijke ontsnapping van Paraguay
Voor de derde keer heeft Paraguay zich bij het WK geplaatst voor de achtste finales. Dat gebeurde op spectaculaire wijze in de afsluitende groepswedstrijd tegen het puntloze Slovenië (3-1).
Dudek belooft Koreanen steun
Doelman Dudek heeft het Koreaanse publiek beloofd met Polen een goed resultaat neer te zetten tegen de VS.

Zuid-Afrika ten prooi aan voetbaltragiek Zuid-Afrika ten prooi aan voetbaltragiek
Niet Zuid-Afrika maar Paraguay speelt in de achtste finales tegen Duitsland. Het doelpuntje dat Paraguay meer had gescoord in de groepswedstrijden gaf bij een gelijk puntenaantal en doelsaldo de doorslag.
Caniggia toch nog in beeld
Hij heeft geen minuut gespeeld en zat vanwege een slepende blessure zelfs voor spek en bonen op de bank. Toch wist Claudio Caniggia gisteren de aandacht op zich te vestigen.

Kroaten gaan verjongen
Na het succes tegen Italië, een duel waarin geen plaats meer was voor de 'oldtimers' Suker en Prosinecki, schenkt Jozic tegen Ecuador de jongeren Seric en Simunic een basisplaats.
Armstrong test ploeg
Lance Armstrong heeft de verantwoordelijkheid bij zijn ploegmaten gelegd. De Texaan hecht er momenteel belang aan te zien hoe zijn ploeg drie weken voor de start van de Tour de France ervoor staat.
Armstrong test ploeg Reijnders vervanger van Paul Haarhuis
Captain Tjerk Bogtstra heeft Alex Reijnders benaderd om Paul Haarhuis te vervangen als coach van het Fed Cup-team. Haarhuis heeft zijn contract met de tennisbond ingeleverd.
NAC haalt Van den Eede
NAC heeft met Bart Van den Eede overeenstemming bereikt over een vierjarig contract. De Belg van FC Den Bosch wordt in Breda de opvolger van de naar Roda JC vertrokken Cristiano.

Voetbalclubs negeren CAO
De spelersvakbonden ProProf en VVCS zijn woedend op de clubs, omdat zij het principeakkoord over een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst willen liquideren.
Bart Brentjens gaat voor vijfde NK-titel Bart Brentjens gaat
voor vijfde NK-titel

Viervoudig winnaar en titelverdediger Bart Brentjens is dé grote favoriet bij de mannen tijdens het NK mountainbike, al zal het opstrijken van een vijfde titel geen routineklusje worden.
Lammers snelst in
training op Le Mans

Jan Lammers zorgde voor een verrassing door gisteren tijdens het eerste deel van de tijdtraining voor de 24 Uur van Le Mans de snelste rondetijd te draaien.
Buma stelt afscheid nog eventjes uit
Buma stelt afscheid nog eventjes uit
Resoluut bedankte hij dinsdag in één adem voor zowel zijn club Amsterdam als het Nederlands hockey-elftal, maar ongetwijfeld tot afgrijzen van het vaderlandse scheidsrechterskorps laat Jaap Derk Buma's daadwerkelijke afscheid van het nationale tophockey nog minimaal twee wedstrijden op zich wachten.

 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.