De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
za 12 januari 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
 Speurders 
ElCheapo 
---
Met Elkaar 
Cybercard 
Netmail 
Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
De Psycholoog 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 

Alles over de euro 
Het huwelijk van de prins en Máxima 
Het Jaarboek 2001 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Walkinshaw laat naam Verstappen achterwege
Bernoldi blijft
bij Arrows F1

   
 

AMSTERDAM - Arrows-teambaas Tom Walkinshaw heeft gisteren tijdens de Autosport Motor Show in Birmingham bevestigd dat de 23-jarige Braziliaan Enrique Bernoldi komend Formule 1-seizoen opnieuw voor zijn renstal uitkomt. "Enrique heeft op ons indruk gemaakt door zijn groeiend zelfvertrouwen om een wagen op te zetten en met zijn prestaties tijdens kwalificaties en in de race. Onze investering om vorig jaar met deze 'rookie' in zee te gaan wordt nu beloond. We zullen hem in 2002 een competitief pakket geven", aldus Walkinshaw die zich tevens weer verzekerd wist van sponsor Red Bull, ook de sponsor van Bernoldi.

Opvallend was dat de teambaas met geen woord over Jos Verstappen repte, hoewel die zijn contract met Arrows al halverwege het vorig seizoen verlengde. Tijdens de presentatie waarbij ook Bernoldi aanwezig was ("Ik ben Tom dankbaar voor het vertrouwen") liet Walkinshaw weten dat de definitieve rijderssamenstelling 'in de nabije toekomst' bekend wordt gemaakt.

"Dat is ons ook opgevallen", aldus Verstappens woordvoerder Raymond Vermeulen, die zich desondanks geen zorgen maakt over komend seizoen. "Wat we al maanden roepen, blijven we nu ook zeggen. We hebben een contract en ook de geluiden uit Engeland wijzen op niets anders dan dat Jos ook dit jaar weer voor Arrows uitkomt. Ons gevoel zegt dat er niets aan de hand is. Maar het is en blijft Formule 1. Als meneer Walkinshaw zegt dat Jos niet rijdt, dan kun je op je kop staan maar dan gebeurt het ook niet."

Monte Field, de manager van Heinz-Harald Frentzen, was eveneens in Birmingham. Hij ontkende dat de Duitse coureur al getekend zou hebben bij Arrows maar bevestigde dat er nog steeds gesprekken gaande zijn tussen beide partijen. Frentzen verhuisde vorig jaar tijdens het seizoen van Jordan naar Prost. Gezien de nog altijd dubieuze financiële toekomst van de Prost-renstal houdt H.H. andere opties dan Prost open.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


za 12 januari 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.