De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 31 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Elite Model Look 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 

Ieren massaal naar training Oranje Ieren massaal naar training Oranje
Liefst 3500 Ieren moedigden Oranje gisteren aan tijdens de eerste training op Ierse bodem. Ze waren trots dat al die Hollandse topspelers het gezellige Carlisle Grounds kwamen bezoeken.
Vacaturebank op wielen
Vacaturebank op wielen
Als een mobiele vacaturebank trekt de Ronde van Nederland richting Zuid-Limburg. In Denekamp was Sergei Gontchar aan de beurt voor een open sollicitatie. Hij zoekt een nieuwe werkgever nu zijn ploeg stopt.

Safin houdt het hoofd erbij Safin houdt het hoofd erbij
Marat Safin, met 1.93 meter een van de langste tennisprofs, heeft sinds hij een jaar geleden tot US Open-koning werd gekroond geen vervolg kunnen geven aan zijn geweldige opmars in 2000.
Zoetebier: "Eindelijk kans mezelf te bewijzen op het hoogste niveau"
Het 'welkom thuis' van talrijke Feyenoord-aanhangers klonk hem gistermiddag als muziek in de oren. "Het voelt goed terug te zijn", straalde Edwin Zoetebier.
Zoetebier:

Volleyballers langs Russen
De Nederlandse volleyballers hebben in Italië ter voorbereiding op het EK van Rusland gewonnen met 3-2.
Schumi-feest voortgezet
Voor de eerste keer in de geschiedenis is de Formule 1 Grand Prix van België die dit weekeinde voor de 36e keer op het circuit van Spa-Francorchamps wordt gehouden, helemaal uitverkocht. Het is te danken aan een 'misrekening' van de ontelbare fans van de Duitse Ferrari-coureur Michael Schumacher die hadden gedacht dat de wereldtitel op het Ardenner circuit zou worden beslist.
Schumi-feest voortgezet
Westerveld laat zich niet wegjagen Westerveld laat zich niet wegjagen
Verbijsterd, maar niet verslagen. Zo valt de gemoedstoestand van Sander Westerveld, de tweede doelman van het Nederlands elftal en eerste goalie van Liverpool te omschrijven, nadat de transfer van Jurek Dudek naar Liverpool was beklonken. Hij sprak vanuit het trainingskamp met zijn manager Ton van Dalen, maar niet om een andere club te vinden. Eerder het tegendeel. Westerveld laat zich niet zomaar wegjagen.
Ierland vreest 'superieur' Oranje
Voetbalminnend Ierland wacht bibberend als een rietje af wat morgenmiddag komen gaat in de allesbeslissende wedstrijd van haar 'Green Army' tegen het almachtig geachte Oranje.

Ervaren Duitser Krug arbiter bij Ierland-Nederland
De Duitse arbiter Hellmut Krug is door de UEFA aangewezen voor de cruciale WK-kwalificatie-interland Ierland-Nederland in Dublin. Krug staat bekend als een pietje precies, die niet erg gecharmeerd is van fysiek spel.
Brons op Universiade voor polstokhoogspringer Looije
Laurens Looije heeft brons behaald op de Universiade. De 28-jarige atleet uit Zoetermeer sprong gisteren in Peking met de polsstok over 5,60 meter, een evenaring van zijn beste seizoenprestatie. Het goud was met 5,80 meter voor de Israëliër Averboekj, die op het WK in Edmonton nog tweede werd.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.