De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 16 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 

Van Bommel: 'Portie geluk bij doelpunt' Van Bommel: 'Portie geluk bij doelpunt'
Lachende gezichten bij de spelers van Oranje na afloop. De ontspannen onderonsjes typeerden de gelaten sfeer van de tweede helft. Mark van Bommel: "Je moet ook een portie geluk hebben..."
Gouden generale in Londen
Gouden generale in Londen
Oranje zocht in Londen tijdens de vriendschappelijke interland tegen Engeland houvast en vond die voor de cruciale WK-kwalificatie-interland op 1 september tegen Ierland. Na een fantastische eerste helft met een voorsprong van 2-0 eindigde een inmiddels op vele plaatsen gewijzigde ploeg van Louis van Gaal op eenzelfde stand.

Remise Ierland: 2-2
Ierland moet gemengde gevoelens hebben overgehouden aan de laatste test voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Oranje. De Ieren gaven een voorsprong tegen Kroatië weg: 2-2

Estland laat naast Cyprus
In kwalificatiegroep 2 van de wereldtitelstrijd, waarin ook Nederland uitkomt, hebben Estland en Cyprus woensdagavond gelijkgespeeld. In Tallinn werd het 2-2.
Darten alleen nog in zondagse pak
Dartsspelers in ons land moeten met ingang van volgende maand als om door een ringetje te halen hun wedstrijden spelen. Jeans en een t-shirt zijn voortaan uit den boze.
Darten alleen nog in zondagse pak
Topsporters verzekerd
van rechtsbijstand

De Nederlandse sportkoepel NOC*NSF gaat een rechtsbijstandsverzekering voor topsporters in het leven roepen. De maatregel wordt genomen naar aanleiding van de nandrolonaffaires.

Blatter: Binnenkort
gesprek met Davids

Het wil maar niet vlotten tussen Joseph Blatter en Edgar Davids. De voorzitter van de FIFA kondigde gisteren in Boedapest aan dat hij binnenkort een gesprek heeft met de vice-aanvoerder van het Nederlands elftal.
Voskamp denkt nu<BR>aan zichzelf Voskamp denkt nu
aan zichzelf

Terwijl Bart Voskamp op het podium stond na te genieten, keek Arend Scheppink in de luwte vooruit. Met zijn Bankgiroloterij-ploeg had de intens tevreden manager het NK-tijdrijden gedomineerd.
Kafelnikov afgedroogd
Jevgeni Kafelnikov is in de tweede ronde van het toernooi van Indianapolis verrassend aan de kant gezet door Max Mirnyi. De Wit-Rus won eenvoudig met 6-3 en 6-3. Kafelnikov had niets in te brengen.
Szabo en Simon stoppen jaar
De atletieksterren Szabo en Simon stoppen voor één jaar met de sport. Beiden hopen moeder te worden.

Hooligan met stadionverbod
krijgt ook ƒ1000 boete

Voetbalvandalen die wegens wangedrag een stadionverbod krijgen, worden vanaf aanstaande weekeinde, bij de start van het nieuwe seizoen, ook financieel aangepakt.

Jeker eindwinnaar
Ronde van Portugal

Fabian Jeker heeft de Ronde van Portugal gewonnen. De Zwitserse wielrenner bevestigde zijn leidende positie door de afsluitende tijdrit als snelste tot een einde te brengen.
Rode Duivels op de slachtbank tegen Finland
Finland heeft België in de aanloop naar het WK-kwalificatieduel met Schotland een flinke tik uitgedeeld. De Rode Duivels werden in Helsinki volledig overrompeld door de ontketende Finnen en keerden met een 4-1 oefennederlaag huiswaarts. Kolkka en Litmanen scoorden ieder één keer voor de thuisploeg.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.