De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
ma 25 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Woonlasten in uw gemeente 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
 
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 

Omstreden pausbezoek aan Oekraïne
Paus Johannes Paulus II en de Oekraïense president Koetsjma worden in Kiev omringd door kinderen. Het bezoek dat de paus momenteel aan Oekraïne brengt is nogal omstreden.
Omstreden pausbezoek aan Oekraïne
Den Haag en Tribunaal<BR>klaar voor Milosevic
Den Haag en Tribunaal
klaar voor Milosevic

Den Haag en het Joegoslavië-Tribunaal zijn klaar voor de komst van de Joegoslavische ex-president Slobodan Milosevic. De berechting van Milosevic is een flinke stap dichterbij gekomen, nadat afgelopen zaterdag de regering van president Vojislav Kostunica een decreet had uitgevaardigd dat de samenwerking met het VN-hof voor uitlevering van Joegoslavische verdachten van oorlogsmisdaden mogelijk maakt.

Fidel Castro onwel tijdens rede
Fidel Castro even voordat hij in elkaar zou storten tijdens een redevoering in de Cubaanse hoofdstad Havana."Ik hield me even dood om te zien wat er zou gebeuren", zo grapte de Cubaanse president naderhand. Het 74-jarige staatshoofd zonk ineen na twee uur te hebben gesproken onder een hete tropenzon.
Fidel Castro onwel tijdens rede
Kusje voor lid oproerpolitie Kusje voor lid oproerpolitie
Een vrouwelijke demonstrant kust het schild van een lid van de Spaanse oproerpolitie tijdens een betoging tegen de globalisering. Later raakten de politie en betogers in de straten van Barcelona slaags.
David Trimble herkozen
De Noord-Ierse regeringsleider David Trimble is herkozen als leider van de protestantse Ulster Unionisten Partij.

Meesterspion opgepakt Meesterspion opgepakt
De van corruptie en machtsmisbruik beschuldigde Peruaanse meesterspion Vladimiro Montesinos is na een vlucht van acht maanden opgepakt in Venezuela. Montesinos stond jarenlang aan het hoofd van de Peruaanse inlichtingendienst en kocht met miljoenen dollars de loyaliteit van politici, bestuurders, generaals, rechters en zakenmensen in een poging de toenmalige president Alberto Fujimori een vrije hand te gunnen.
Eisprong maakt vrouw aantrekkelijk
Fitness, kleding en parfum kunnen bij de prullenbak worden gezet. Wat een vrouw echt aantrekkelijk maakt, is de ovulatie. Volgens psycholoog Matthew Davis zien vrouwen er tijdens de eisprong beter uit, voelen ze zich ook beter en zijn ze meer in seks geïnteresseerd.

'Jonge vaders worden softies'
Jonge vaders worden als gevolg van dramatische veranderingen in hun hormonale huishouding 'softies'. Dat staat in een verslag van een Canadese studie dat was gepubliceerd in het vakblad 'Mayo Clinic Proceedings' waarover het Britse blad The Observer gisteren berichtte.
Aardbeving treft Peru
Een zware aardbeving heeft in Peru aan 47 mensen het leven gekost en talrijke historische monumenten in puin gelegd.
Hitparade van hiernamaals
De platen van overleden popsterren verkopen zo goed, dat Amerikaanse radiostations overwegen om een hitparade voor ze samen te stellen. Op die manier moet onderscheid worden gemaakt tussen het originele werk en de remixes die momenteel hoogtij vieren.
Dochter Elvis wil Graceland sluiten
Lisa Marie Presley, de dochter van Elvis, wil het landgoed Graceland niet langer openstellen voor publiek. Dochter Presley zou het oude huis van Elvis willen omdopen tot een liefdesnestje voor haar en haar nieuwe vriend, acteur Nicolas Cage. Dat meldt het Britse showbizzpersbureau WENN. Sinds de dood van 'The King' in 1977 trekt zijn rock 'n roll-paleis in Memphis jaarlijks duizenden fans uit de gehele wereld.
Dochter Elvis wil Graceland sluiten

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.