De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
ma 25 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Woonlasten in uw gemeente 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 

Nederlands jeugdteam naar achtste finales Nederlands jeugdteam naar achtste finales
Het Nederlands jeugdteam had gisteren over geluk bepaald niet te klagen. Oranje eindigde dankzij een 3-2 overwinning op Ethiopië als derde in de poule maar gaat toch door naar de achtste finales.
Lleyton Hewitt heerst in Rosmalen
Lleyton Hewitt heerst in Rosmalen
De Heineken Trophy van Rosmalen bleef Australisch eigendom in de strijdlustige persoon van Lleyton Hewitt. Hewitt is een typische exponent van de nieuwe Australische generatie. Met 6-3 en 6-4 veegde de 20-jarige vechtjas uit Adelaide gisteren de drie jaar oudere Argentijn Guillermo Canas van het gras. De eerste prijs was goed voor 130.000 gulden.

Jantje Smit opent Auf Schalke
De Nederlandse zanger Jan Smit opent op 13 augustus het nieuwe stadion van Schalke'04.
Koning in eigen land
Met dank aan een BMW-motorfiets en zijn voor Williams-BMW rijdende broer Ralf heeft Michael Schumacher voor eigen publiek uitstekende zaken gedaan op de uitverkochte sfeervolle Nürburgring.
Koning in eigen land
Nieuw materiaal bezorgt Thies zege in Kiel Nieuw materiaal bezorgt Thies zege in Kiel
Stuurvrouw Annelies Thies heeft bij de Kieler Zeilweek de wedstrijd in de Yngling-klasse gewonnen. Met Petronella de Jong en Claar van der Does zegevierde de Amsterdamse fysiotherapeute in een nieuwe boot.

Revanche zonder glimlach
De herinnering aan de onderlinge tweestrijd op Roland Garros lag nog vers in het geheugen van Kim Clijsters en Justine Henin, toen zij zaterdag het centrecourt in Rosmalen betraden voor een nieuwe confrontatie. De constatering dat de twee Belgische tieners de baan vulden, was overigens de enige overeenkomst met het memorabele duel dat ze in Parijs uitvochten. Verder was zo ongeveer alles anders.
Revanche zonder glimlach
Neptunus prolongeert Europese titel
De Nederlandse honkbalclubs domineerden ook dit jaar op de Europa Cup-toernooien en hielden de bekers (opnieuw) in eigen land. Neptunus prolongeerde het bezit van de Europa Cup 1, terwijl DPA Kinheim bekerhouder Mr. Cocker HCAW onttroonde en de Europa Cup 2 veroverde.

De Baronie algeheel amateurkampioen
FC Lisse-trainer Wim Schaap zag vooraf nog wel kansen voor zijn ploeg in de return om het algeheel kampioenschap bij de amateurs. Zijn ploeg had een week eerder thuis weliswaar met 0-2 van De Baronie verloren, maar toch zei hij zaterdag te rekenen op een verrassing. Die bleef uit. De Baronie won eenvoudig, met 4-1.
Belli nieuwe leider in Zwitserland Belli nieuwe leider in Zwitserland
De renners van het Italiaanse Fassa Bortolo bouwden een feestje tijdens het afgelopen weekend in de Ronde van Zwitserland. Ze wonnen de twee etappes en hebben met Belli de nieuwe leider in hun rangen.
Erik van den Doel verrassend aan de leiding bij NK schaken
Schaker Erik van den Doel heeft verrassend alleen de leiding genomen in de strijd om de nationale titel. Hij veroorzaakte in Leeuwarden een grote sensatie door medekoploper Jeroen Piket te verslaan. De 22-jarige Van den Doel heeft in Loek van Wely zijn grootste concurrent na vier ronden.

KNVB opent jacht op boetes à ƒ1000 bij stadionverbod
Voetbalvandalen die een stadionverbod krijgen wegens wangedrag, worden vanaf komend seizoen flink in hun portemonnee gepakt. De KNVB heeft een nieuwe medewerker aangesteld die zich vanaf augustus voltijds gaat bezighouden met het innen van de standaard-boetes van duizend gulden.
Skyboxen FC Twente in brand
Een felle uitslaande brand heeft gisterochtend een aanzienlijke schade aangericht in het Arke Stadion in Enschede, de thuisbasis van FC Twente. De vuurzee legde drie skyboxen compleet in de as.
Skyboxen FC Twente in brand

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.