De Telegraaf-iNieuwsLinkSportLinkDFTTelegraafNet

23 november 2000 
PC Thuis 

PC Thuis Home 
De Telegraaf-i 

Alle 50 Goed!!!

Games... Er zijn er gewoon teveel! Al dagenlang zwoegen Roos & Spierdijk op de nieuwste releases. Gevolg: een Nintendo-duim, vierkante ogen en we kunnen geen pizza meer zien. Onderstaande 50 spellen, die (bijna) allemaal op dit moment in de winkels liggen, zijn door ons getest en goed bevonden. Goed genoeg voor onze 'Alle 50 Goed!'-lijst. Doe er je voordeel mee tijdens de komende Sint- en kerstinkopen.

Hapklare gamebrokken: A-D F-L M-R S-Z
Woordenboek
Bookmarks

Titel Prijs Systemen Type
SACRIFICE ƒ99,95 PC Strategie/actie
Vijf goden en hun tovenaars knokken om de eer. Verzamel op lugubere plaatsen zielen om zo je toverkracht te verhogen. Aardig: liefst 2,5 km aan landschap in je pc.
SHEEP ƒ79,95/ 99,95 PC, PSX Management
Management. In dit geval: schapen-management. Jawel, wordt schapenhoeder en zorg dat de oerdomme buitenaardse schaapjes weer terug gaan naar waar ze vandaan komen. Eigen Schaap Eerst! Stupide, dus leuk.
SIMON THE SORCERER 3D ƒ99,95 PC, Mac(!) Adventure
Fantasiespel waarin je het als tovenaar Simon op moet nemen tegen gnomen, dwergen en ander klein gespuis. Hij maakt aan de lopende band beledigende en sarcastische opmerkingen. Lollig.
STUPID INVADERS ƒ99,95 PC, PSX Adventure
Adventure. Grappig cartoon-avontuur over vijf aliens die gered moeten worden uit de klauwen van de boosaardige dokter Sakarine. Klik je een vingerbreuk door de geinig getekende levels.
SUPER BIKE 2001 ƒ99,95/129 PC, PSX Sport
Erg realistisch motorrace-spel. Het kampioenschap bestaat uit maar liefst drie trainingsdagen en twee races per circuit. Echt dus. Let op regen-, rook- en lichteffecten.
TEKKEN TAG TOURNAMENT ƒ149,95 PS2 Vechtspel
'Tag' betekent dat een andere vechter je aflost (niet afrost), zodat je heel divers je tegenstander achter het behang kunt plakken.
TENCHU 2: BIRTH OF STEALTH ASSASSINS ƒ129,95 PSX Actie
Slijp je vaardigheden uit deel 1 bij. Word nóg onzichtbaarder, want als Ninja is dat je sterkste wapen. Besluip en dood. Met editor-optie en 23 missies.
THE MISSION ƒ99,95 PSX Sport/Actie
Voetbalvechtgame met Edgar Davids, gebaseerd op de commercial van zijn sportschoenenfabrikant. Tegenstanders: Ninja's. Edgar jongen, ga nou toch gewoon weer voetballen!
THE WORLD IS NOT ENOUGH ƒ129/139,95 PSX, N64 Actie
James Bond in een verhaal dat weer heel erg lijkt op het voorgaande, en dat ervoor, en dat dáárvoor. Nu ook met skiën. Mooi gedaan, maar erg bekend.
THIS IS FOOTBALL 2

ƒ109,95/
149,95

PSOne, PS2 Sport
De tegenhanger van de Fifa-reeks. Alle toernooien zijn te spelen, waaronder de UEFA Cup en Champions League. Speelt soepel.
TIGER WOODS PGA TOUR 2001 ƒ99,95/129 PC, PSX Sport
De meest getalenteerde golfer heeft nu ook z'n eigen spel. Voor de echte golf-liefhebber. Anderen kunnen net zo goed gaan kijken hoe hard 't gras groeit.
TOMB RAIDER CHRONICLES ƒ99,95 PC, PSX Adventure/actie
Lara bleef dood achter in een tombe, zo dachten we aan het eind van deel 4. Desondanks toch nog een vervolg, waarin vrienden terugblikken op haar bewogen leven. Zien we de populairste game-babe aller tijden nu écht niet meer terug?
TONY HAWK'S PRO SKATER 2 ƒ119,95 Alle platforms Sport
Toonaangevend skatespel, dat met dit tweede deel alleen maar beter is geworden. Uitgebreide editor om zelf een parcours of skater te ontwerpen.
WIPEOUT FUSION (maart) ƒ149,95 PS2 Racespel
WipeOut alweer vernieuwd. De zwevende toestellen razen met misselijkmakende snelheid door 't beeld. Nu kun je bovendien geld verdienen om je machine op te waarderen.

1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">