De Telegraaf-iNieuwsLinkSportLinkDFTTelegraafNet

23 november 2000 
PC Thuis 

PC Thuis Home 
De Telegraaf-i 

Alle 50 Goed!!!

Games... Er zijn er gewoon teveel! Al dagenlang zwoegen Roos & Spierdijk op de nieuwste releases. Gevolg: een Nintendo-duim, vierkante ogen en we kunnen geen pizza meer zien. Onderstaande 50 spellen, die (bijna) allemaal op dit moment in de winkels liggen, zijn door ons getest en goed bevonden. Goed genoeg voor onze 'Alle 50 Goed!'-lijst. Doe er je voordeel mee tijdens de komende Sint- en kerstinkopen.

Hapklare gamebrokken: A-D F-L M-R S-Z
Woordenboek
Bookmarks

Titel Prijs Systemen Type
F1 MANAGER ƒ99,95 PC Management
Nu eens niet in de cockpit van een Formule 1-monster, maar in de pits. Leidt als teambaas jouw coureurs door een seizoen naar de overwinning. Tip: kies niet voor ene J. Verstappen!
FANTAVISION ƒ149,95 PS2 Ondefinieerbaar
Absurd vuurwerkspel, waarbij je de mooiste combo's moet maken van ontploffende vuurpijlen. Je bent een rund, als...
FIFA 2001 ƒ99,95/
129/159
PC, PSX, PS2 Sport
De jaarlijkse voetbalsim die alle andere doet verbleken. Sneller, moeilijker en vernieuwde gameplay.
GIFT ƒ79,95 PC Platform
Originele anti-held met staf (nee, niet sinterklaas) doorloopt zeven werelden, waarin het barst van parodieën op andere games.
GRACHTENRACER ƒ49,95 PC Racespel
Davilex slaat weer op hol, nu in speedboten door de Amsterdamse grachten. Het wachten is nog op Draaiorgelracer, Tulpenrally 2001 en Junkie Derby XL.
GRAN TURISMO 2000 (januari) ƒ149,95 PS2 Racespel
Ook al zo'n hit van vorige games-seizoenen. Op de nieuwe console nog vetter. Behoeft geen verdere uitleg, behalve als je de afgelopen jaren in een grot hebt doorgebracht. Sterke variant op het populaire Grachtenracer.
HEAVY METAL FAKK2 ƒ99,95 PC Adventure/actie
Lara Croft kan het schudden, FAKK2 is veel leuker! Ja, weer een game-babe, maar wel een ondeugende. Apart spel, goed voor urenlang spelplezier, mits je van vreemd, kinky en heftig houdt. Roos mocht het niet spelen van zijn moeder, Spierdijk heeft het nu al uitgeroepen tot de leukste game van het jaar.
IN COLD BLOOD ƒ99,95 PC, PSX Actie/adventure
James Bond-achtige actie, met sterke plot. Het spel is één flashback, zodat je er langzaam maar zeker achterkomt waarom je in de cel zit.
INCREDIBLE CRISIS ƒ79,95 PS2 Japanse humor
Oma Hatsu is jarig, hoera. Maar een alien bedreigt de aarde. In 30 minigames zoekt de familie Taneo uit wat er aan de hand is. Inclusief Oosterse massage (!). Weird.
KNOCKOUT KINGS 2001 ƒ129/149 PSX, PS2 Sport
Boksen met Ali, the greatest. Met Dynamic Punch Control, voor meer combo's en onverwachte hoeken.
LEGEND OF DRAGOON ƒ119,95 PSX Role playing
Het verhaal is erg cliché, maar de uitvoering briljant. Sony tilt hiermee de rpg naar een volgend level, mede dankzij de sublieme graphics en de originele gameplay.
LEGEND OF ZELDA: MAJORA'S MASK ƒ169 N64 Adventure/RPG
We kunnen weer een jaar verder: dit keer moet de kleine puntmuts binnen 72 uur een masker vinden dat veel ellende veroorzaakt. Dé topper op de N64. Erg uitgebreid.

Ga verder

1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">