De Telegraaf-iNieuwsLinkSportLinkDFTTelegraafNet

23 november 2000 
PC Thuis 

PC Thuis Home 
De Telegraaf-i 

Alle 50 Goed!!!

Games... Er zijn er gewoon teveel! Al dagenlang zwoegen Roos & Spierdijk op de nieuwste releases. Gevolg: een Nintendo-duim, vierkante ogen en we kunnen geen pizza meer zien. Onderstaande 50 spellen, die (bijna) allemaal op dit moment in de winkels liggen, zijn door ons getest en goed bevonden. Goed genoeg voor onze 'Alle 50 Goed!'-lijst. Doe er je voordeel mee tijdens de komende Sint- en kerstinkopen.

Hapklare gamebrokken: A-D F-L M-R S-Z
Woordenboek
Bookmarks

Titel Prijs Systemen Type
MARIO PARTY 2 ƒ149 N64 Bordspel
Het meest verslavende gezelschapsspelletje ooit. Mario en zijn vrienden bestrijden elkaar in grappige minigames. Met digitale dobbelsteen.
MARIO TENNIS ƒ149 N64 Sport
Nu eens niet treuzelende Krajiceks, of pruilende Kournikova's, maar gewoon Mario en z'n vriendjes. Snel en verslavend tennis met hindernissen.
METAL GEAR SOLID ƒ99 PC Actie
Actie. Terwijl deel 2 voor de PS2 al bijna klaar is, heeft Microsoft deze PSX-hit 'omgekat' naar PC. Must have. Steekwoorden: terroristen, bom, weinig tijd en natuurlijk een gamebabe: Meryl.
MICKEY'S SPEEDWAY ƒ169 N64 Racespel
Een soort Mario Kart, maar dan met de vrolijke Disney-vriendjes Mickey, Goofy en de rest.
MIDTOWN MADNESS 2 ƒ99 PC Racespel
Verkeersovertredingen maken, daar gaat 't om. En dan weer zo hard mogelijk wegrijden in een taxi, brandweerwagen of Mini. Londen en San Francisco zijn gedetailleerd weergegeven.
MOTO GP ƒ149,95 PS2 Racespel
Met motoren die heel soepeltjes draaien op de PS2. Let vooral op de herhalingen!
NHL 2001 ƒ99,95
/129/149
PC, PSX, PS2 Sport
IJshockey van 't zuiverste bevroren water. Realistisch, en je kunt je eigen foto's inscannen en op een speler plakken. Zie hoe oma opa tegen de boarding ramt, leuk voor op verjaardagen.
POKÉMON GOUD & ZILVER ƒ99,95 GBC Ruilhandel
Commentaar overbodig. Wij worden er gek van, leraren worden er gek van, ouders worden er gek van en kids zijn er gek van.
POKÉMON PINBALL ƒ79 GBC Flipperspel
Flipperen tot je ook daar weer gek van wordt.
POKÉMON SNAP

ƒ149

N64 Cursus
Fotografeer je favoriete Pokémon tot zij er gek van worden. Kindvriendelijk schietspel, waarbij het geweer vervangen is door een fototoestel. Want al die Pokémon moeten nog een tijdje mee.
RED ALERT 2 ƒ99,99 PC Strategie
De Koude Oorlog is nog in volle gang, want in dit nieuwe deel van Command & Conquer vallen de Russen de Verenigde Staten binnen. Het veroveren van een land zonder president moet toch niet al te moeilijk zijn.
RIDDERS VAN DE RONDE TAFEL ƒ79,95 PC Adventure
Twee broers, een goeie en een slechte, strijden in de middeleeuwen om hun erfgoed. Voor liefhebbers van Atlantis en Riven: veel puzzelen dus.
RIDGE RACER 5 ƒ149,95 PS2 Racespel
Jarenlang een kneiter op de PSX, nu ook verkrijgbaar voor de 2. De pitspoezen zijn nog steeds mooi, de rest had beter gekund.

Ga verder

1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">