&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
Favoriete buitenvrouwen

Spierdijk heeft een vriendinnetje dat alleen maar op de bank zit. Als ze opstaat, blijft er een kuil in het kussen achter. Nee, dat is niet om te lachen. Dat is triest. Roos heeft een vriendinnetje dat in zichzelf praat en van bridgen houdt. Dat is al helemaal niet om vrolijk van te worden. Toch zijn beiden gelukkig. Waarom? Ha! Omdat ze een buitenechtelijke affaire hebben! Een buitenvrouw!! En wat voor een. Haar rondingen tarten de wetten der natuurkunde, haar intelligentie gaat beider petten te boven en als ze lief zijn voor hun scharrel, trekt ze om de zoveel tijd een ander speelpakje aan. Jawel, Roos & Spierdijk doen het met een gamebabe!

Goed, lach dan maar. Maar wij kunnen op een knopje drukken en dan houdt ze gewoon haar kop. Ha! Als we haar verjaardag vergeten, zeurt ze daar niet over. En als we met haar zijn uitgespeeld, gooien we haar heel vrouwonvriendelijk in een hoek. "Voor jou tien anderen!" En dat laatste klopt, want gamebabes zijn er tegenwoordig te kust en te keur.

Er is nog een andere reden dat wij hier ons toplijstje van de nieuwste gamebabes afdrukken: het moest. Onder dwang. De samensteller van deze pagina, ook al zo'n Casanova, signaleerde dat "de gamebabes toch wel erg in opkomst zijn! Kijk, hier weer een nieuwe, Joanna Dark. Een spetter, zoals jullie zien. Daar moeten jullie wat mee doen!"

Gezien zijn enorme neus, voor trends en vrouwelijk schoon dan, geven we aan zijn bevel graag gehoor. En o ja, nog iets: e-mail je persoonlijke babe-top 3 naar games@telegraaf.nl, dan drukken we het landelijk gemiddelde over een paar weken af! Veel (kijk)plezier!

Naam: Jill Valentine (foto links)
Spel: Resident Evil 3 Nemesis (PSX, PC)
Haar: bruin
Kleding: stijlvol, een vamp waardig
Achtergrond: Jill is een 23-jarige agente, lid van de speciale eenheid STARS. Gespecialiseerd in het onschadelijk maken van explosieven. Wilskrachtig, met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid.
Opmerkingen: Resident Evil 2 was verkrijgbaar voor alle platforms, deel 3 alleen voor PSX. Goed nieuws: in de herfst verschijnt een pc-versie.

Naam: Joanna 'Perfect' Dark
Spel: Perfect Dark (N64)
Haar: rood
Kleding: liefst leer
Achtergrond: geheim agent; cum laude geslaagd
Opmerkingen: Joanna beschikt over een immens wapenarsenaal, maar ziet er eigenlijk alleen op de verpakking goed uit: de beeldkwaliteit van de N64 is niet toereikend om een gamebabe tot haar recht te laten komen.

Naam: Lara Croft
Spel: Tomb Raider 5 (PC, PS2, DC)
Haar: bruin
Kleding: strak en sexy
Achtergrond: de van oorsprong Britse aristocrate groeide uit tot wereldberoemde gamebabe.
Opmerkingen: in november verschijnt deel 5 van het spel en ook aan de speelfilm wordt hard gewerkt. Fans van het eerste uur klagen dat Lara steeds ordinairder wordt. Ons kan een decolleté echter niet laag genoeg zijn.

Naam: Konoko
Spel: Oni (PC, X-Box)
Haar: paars
Kleding: futuristisch trappelpakje
Achtergrond: ze is lenig, jarenlang getraind in dodelijke vechttechnieken en heeft verstand van alle mogelijke wapens. In het jaar 2032 moet agente Konoko het opnemen tegen de misdaadorganisatie Syndicate.
Opmerkingen: hoewel het spel pas in oktober uitkomt, wordt Konoko nu al getipt als de nieuwe Lara Croft: minder onbereikbaar, maar vooral stoer en vindingrijk.

Naam: Ai Fukami
Spel: Ridge Racer V (PS2)
Haar: bruin
Kleding: schaars
Achtergrond: moesten gamers het in eerdere delen van Ridge Racer nog 'slechts' met Reiko doen, in deel 5 (dat in de herfst als een van de eerste PS2-spellen te krijgen zal zijn) worden ze verwend met de ultieme pitspoes, Ai Fukami.
Opmerkingen: Ai is een babe zoals de schepper haar ooit in gedachten had: slechts bedoeld om een racespel wat op te sieren.

TERUG NAAR INHOUD

© 1996 - 2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl