De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 7 mei 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Netmail 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Familiereünie
op Coolsingel

   
 

ROTTERDAM - Dodelijk vermoeid maar dolgelukkig vielen de ouders van Bonaventure Kalou hun zoon en schoondochter Constance in de armen. De vader en moeder van de Feyenoorder, die op uitnodiging van Telesport de UEFA-Cupfinale mogen bijwonen, waren zondagavond in Abidjan (Ivoorkust) in het vliegtuig gestapt voor de zeseneenhalf uur durende reis naar Nederland. Voor Bona's moeder Hélenè was het de eerste keer dat ze in een vliegtuig zat. Gelovig als zij is, was zij pal voor de start in gebed verzonken. Daarvoor werd er eerst nog op de luchthaven langdurig afscheid genomen van de uitgebreide familie.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (426x284, 30kb)
Blije gezichten in Rotterdam als Bonaventure Kalou en zijn vriendin de ouders van de Feyenoorder eindelijk in de armen kunnen sluiten.
"Als Bona de cup wint", zei broer Celesté, "zal ik hem bij terugkomst op de schouders nemen." Alle inwoners van Ivoorkust zitten morgenavond sowieso voor de buis om hun voetbalzoon te zien tegen Borussia Dortmund. In zijn geboortedorp Jacob Village hoopt men dat er een aantal tv-toestellen voor deze speciale gelegenheid wordt neergezet. Papa en mama Kalou zijn de enige Ivorianen die live dit spektakel mogen bijwonen. Getooid met Feyenoord-sjaals verkenden zij bij aankomst in Rotterdam de Coolsingel. Daar was Bonaventure even hun gids, nadat hij hen vlak voor de training welkom had geheten. Moeder Hélenè kon het allemaal nog niet geloven. Zij was net als haar man Iritié ontroerd en tegelijkertijd verheugd. "Alvast duizendmaal dank voor alles", zei vader Kalou, "dank voor deze mooie surprise, we zullen dit nooit vergeten."




 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 7 mei 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.