Het Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
di 27 maart 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
Vraag & Aanbod 
Veiling 
Koopjesjager 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Udinese wil Sikora

Van onze speciale verslaggevers

   
 

PORTO - Victor Sikora staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Italiaanse Udinese. De middenmoter uit de Serie A heeft bij Vitesse een bod van 15 miljoen gulden op tafel gelegd voor de kleine vleugelspeler. De in financiële nood verkerende Arnhemse vereniging heeft het bod voor de international vooralsnog van de hand gewezen.

De international, die bij een transfer naar een buitenlandse club tussen de 20 en 25 miljoen gulden moet opleveren, staat ook in de belangstelling van het Schotse Celtic en het Engelse Tottenham Hotspur. De 22-jarige international, wiens voorkeur uitgaat naar de Engelse Premier League, staat tot 2005 onder contract in Arnhem.

AMEV heeft zijn contract als hoofdsponsor van FC Utrecht met drie jaar verlengd. De nieuwe overeenkomst gaat uit van een lager basisbedrag dan in de huidige verbintenis. Op basis van een variabele bonusregeling kan het totaalbedrag hoger worden dan in de huidige regeling. Dat is afhankelijk van de prestaties van FC Utrecht in de competitie en de beker.

De Griekse Ajacied Nikos Machlas heeft in een oefenpotje met het nationale team een blessure aan een kuitbeen opgelopen. De ernst van de blessure is nog onduidelijk, maar Machlas kan morgen waarschijnlijk niet meespelen in het WK-kwalificatieduel met Duitsland.

VVV heeft besloten het aflopende contract van Michael Evans niet te verlengen. De 24-jarige Evans ging afgelopen zomer niet in op een aanbieding van VVV voor een contractverlenging van twee jaar.
 


di 27 maart 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.