Valentijnsdag
2 0 0 0

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">

De leukste cadeaus voor je liefste

Wie aan Valentijnsdag denkt, denkt aan kaarten. Onlosmakelijk zijn deze twee met elkaar verbonden. En het tweede waar aan gedacht wordt zijn rozen. Maar Valentijnsdag is gewoon de dag van de liefde. En dat kan ook op andere manieren duidelijk gemaakt worden. Of met andere gifts, die minstens zo leuk zijn als een kaart of een roos, en misschien wel veel origineler. Als je helemaal in de wolken bent van iemand, waarom zou je dat niet laten merken door iemand letterlijk mee de wolken in te nemen? Wedden dat een ballonvaart een fantastisch cadeau is... Mits je geliefde geen hoogtevrees heeft natuurlijk!

Ballonvlucht
Als je helemaal in de wolken bent en je wilt je geliefde meenemen, ga dan naar hotairballoon en maak samen de tocht van jullie leven. Wedden dat je geliefde zo high wordt dat hij/zij voor altijd bij je blijft zweven.

Kies maar uit
Veilingen op internet zijn een rage en ook nog eens heel spannend. eBay, de grootste veiling ter wereld, heeft een aparte Valentijns-afdeling. Van een compleet verzorgde nacht in Las Vegas tot een Valentine-Furby: het wordt er allemaal geveild.

Virtuele kadootjes
Niet alleen lieve kusjes kun je per email sturen. Ook gedichten en ja, zelfs virtuele kadootjes zijn er per email te verzenden. Dus voor al diegenen die elkaar op 14 februari niet kunnen zien is er nog hoop.

E-Kiss
Houdt je van zoenen, maar is je liefste op het moment ver weg? Dan is hier de oplossing: Ekiss. Verstuur een zoen per email. Keuze uit tedere, vochtige of lange zoenen en nog veel meer.

Romans
Voor de leesfanatici onder ons. Op de site vanBoekNet zijn hele mooie boeken over de liefde te koop. Een prima kado dus voor Valentijnsdag.

Diner
Het is een ouwetje, maar wel een 'gouwe ouwe', reserveer in een gezellig restaurant een tafeltje voor twee. Kun je gezellig tijdens het hele diner in elkaars ogen verdrinken.

Bloemen
Maar een roos blijft natuurlijk ook een heel romantisch gebaar. Stuur een virtuele roos per email of laat een echte thuis bezorgen.

Help!
En als je het echt niet meer weet: wanhoop niet! Giftonline kan je helpen. Door het invoeren van wat gegevens weet de zoekmachine wat de bedoeling is, en komt vervolgens met een aantal hele leuke suggesties.

Surprise!!!

Een Valentijnsdag is altijd een dag van verrassingen. Soms weet de ontvanger niet eens dat er iets voor hem/haar is. En soms weet diegene dat wel, maar is het een verrassing wat hij/zij krijgt, of wat er gaat gebeuren. Verrassingen zijn leuk. Maar leuke verrassingen bedenken is moeilijk. Een lijstje om je op weg te helpen.

Breakfast in bed
Sta vroeg op, en maak het favoriete ontbijt van je liefste klaar. Zet alles op een dienblad samen met een roos en een Valentijnskaart. Maak de ander teder wakker en geniet samen van het ontbijt...

Deja-Vu
Probeer om je eerste afspraakje over te doen. Maak de omstandigheden weer net als toen. Spreek af in het restaurant waar je liefde begon. Vraag of je weer hetzelfde tafeltje kan krijgen. Ga naar dezelfde film, en kom weer in de meest romantische sfeer ter wereld.

Candlelight diner
Het meest gedaan, maar oh zo romantisch. Het etentje bij kaarslicht. Zorg dat er iets lekkers in huis is, haal een lekker flesje wijn en dek de tafel heel gezellig. Wil je het nog zoeter? Leg dan een picknickkleed voor de open haard (als je die hebt), of op de grond. Wat zachte kussens erbij en jullie kunnen zitten zoals het het fijnste is. Helemaal tof wordt het wanneer je zelf de lekkerste dingen klaar maakt. Niet moeilijk als je goede recepten hebt. Eet lief samen van een bord. Om de beurten een hapje.

Radio-liefde
Vraag bij een radiostation jullie liedje aan, en geef een hele aardige tekst erbij op. Wedden dat de ander smelt! Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat diegene naar de radio luistert.

Romantisch spel
Maak zelf het allerliefste trivia-spel dat je je geliefde kunt geven. Exclusief en helemaal alleen over jullie relatie. Je kunt als vraag stellen waar jullie eerste kus was. Of wat de ander droeg bij de eerste date. Bepaal hoelang de denktijd mag duren en hoeveel punten er gescoord kan worden. Wees aardig voor elkaar en accepteer het met liefde en een glimlach als de ander iets niet meer weet of fout heeft.

1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl