&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
[Alle tekens]


STEENBOK


21-12/01-01 Mars belooft in februari een overdosis energie. Profiteer: in april en juli zult u tevreden terugkijken. Tussen half februari en eind maart is het ongunstig te investeren of om uw bezwaren aan uw chef kenbaar te maken! Tussen maart en mei geniet u van een constructieve periode: u versterkt uw positie en verzekert u van een goede toekomst.

01-01/11-01 In maart neemt u gewaagde besluiten, die begin augustus tot positieve resultaten leiden. De periode april tot half mei wordt verwarrend: vermijd het moeten maken van keuzes en riskante investeringen. Vanaf eind mei steunt en adviseert Saturnus u in een project, dat u volgend jaar zult voltooien. Uw beste maanden worden augustus en november.

11-01/20-01 Tot in februari krijgt u te maken met goede resultaten van iets waaraan u tussen mei en oktober hebt gewerkt. Anderzijds wordt u wéér geconfronteerd met familieproblemen uit die tijd. Deze veranderen in de lente in ernstige geschillen, waar u tot in het jaar 2000 mee worstelt. In mei, juni, november en december doet men een beroep op uw werkwijze en intelligentie. Houd uw financiën in de gaten. Uw beste maand: augustus.Terug naar de Nieuwjaarshoroscoop