&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
[Alle tekens]


ALLE TEKENS


RAM

21-03/31-03 U bent het lievelingetje van de sterren. Gunstig worden de zes weken vanaf half februari. In financieel opzicht zit u goed. U vervult uw verlangens en ambities. Sommigen van u starten een onderneming, anderen verbinden zich en weer anderen zijn in blijde verwachting. Kortom een droomjaar, waar u ook op artistiek gebied een kansje kunt wagen.

31-03/10-04 Behalve Uranus, die u aanmoedigt nieuwe projecten voorrang te geven en aan een collectief deel te nemen, geeft Jupiter u vanaf april tot half mei alle troeven in handen. Aarzel niet om dat gewaagde plan te lanceren. Dit voorjaar krijgt u erkenning en bent u op z'n minst populair. De tweede helft van september en december brengen dynamische hoogtepunten.

10-04/20-04 Tot eind februari wordt u met tegenslag geconfronteerd en in januari staat rivaliteit centraal. Jupiter brengt u in mei/juni in een delicate positie: de verleidelijke buitenkansjes die u krijgt, vallen niet in goede aarde bij uw partner. Eind oktober klaart de lucht op, waarna eind november de spanningen weer terugkeren. Eind december komt alles goed.

STIER

20-04/30-04 Een jaar met moeilijke beslissingen. Neptunus maakt uw leventje verwarrend en soms zinloos. U zoekt naar een ideaal. Tussen maart en mei stelt Saturnus u verantwoordelijk voor gebeurtenissen van afgelopen zomer. Jupiter geeft u tussen juli en oktober kansen, die teleurstellend kunnen aflopen. Investeer verstandig. Augustus wordt uw beste maand.

30-04/10-05 Uranus voorspelt een breuk met het verleden, een nieuwe manier van leven. In maart volgen gebeurtenissen elkaar snel op en moet u zich gematigd opstellen. Eind mei komt Saturnus u tot mei 2000 vergezellen, zoals iedere 29 jaar. Dit belooft een krachtige tijd. U concentreert zich op uzelf. Laat in augustus het verstand zegevieren!

10-05/21-05 Tot half februari kunt u de vruchten plukken van iets dat u vorig jaar zomer hebt opgebouwd. Dit wordt dit jaar uw meest succesvolle periode. Vriendschap staat centraal. U kunt in dit verder rustige jaar aanbiedingen van vrienden en relaties verwachten. Reken vooral op de tweede helft van de maanden augustus en november. Dan bent u in topvorm.

TWEELINGEN

21-05/01-06 Als u van voor de 26ste bent, brengt Jupiter u vóór de lente dat portie geluk om uw projecten succesvol af te ronden. U staat open voor nieuwe artistieke ideeën. Degenen van na de 26ste maken een diepgaande innerlijke verandering door. Nog voor de lente helpt Jupiter u dit te accepteren. De tweede helft van september en half december wordt gunstig.

01-06/11-06 Aangename veranderingen in een voor u fantastisch jaar. Dankzij Uranus verbreedt u uw visie in de media, cultuur, onderwijs, filosofie of toerisme. Wat het ook is, deze nieuwe vorming zal u verrijken. Tussen begin april en 10 mei helpt Jupiter u op weg bij uw initiatieven. Succes is daarbij gegarandeerd!

11-06/21-06 De eerste twee maanden krijgt u te maken met Saturnus die u profijt laat trekken van iets uit 1998, anderzijds wordt u met financiële problemen geconfronteerd. Vóór eind februari kunt u weer opgelucht ademhalen. Vanaf mei is Jupiter uw beste vriend. Uw meest succesvolle perioden worden mei, juni en eind december.

KREEFT

21-06/01-07 Jupiter boycot u van half februari tot eind maart. Gebruik uw energie vóór die tijd om uw financiën bij te houden: verwaarlozing wordt bestraft. In maart en april beschermt Saturnus u en wellicht kunt u profiteren van een lucratieve zaak. Uw beste maanden: april en mei. In juli bent u dynamisch en ziet u resultaat van initiatieven uit februari.

01-07/12-07 April en begin mei worden verwarrend. Pas op voor verkeerde manoeuvres en hoed u voor misverstanden. Vanaf eind mei kunt u rekenen op bescherming van Saturnus. Hij moedigt u aan een groots project te starten, dat u in 2000 zult voltooien. Uw energie en doeltreffendheid zijn in de eerste helft van augustus en november verdubbeld.

12-07/22-07 De eerste twee maanden verplicht Saturnus u problemen van vorige zomer op te lossen. Anderzijds kunt u dankzij Jupiter iets van vorig jaar voltooien. In het voorjaar gooit Jupiter uw leventje omver en stelt uw organisatievermogen op de proef. Uw zomer wordt zonnig, maar wees vooral de tweede helft van november alert.

LEEUW

22-07/02-08 Uw jaar wordt beheerst door een u slecht gezinde Neptunus. Wees pragmatisch en filosofisch, vooral in februari wanneer u met rivaliteit wordt geconfronteerd. Een zonnestraaltje van midden februari tot half maart wanneer Jupiter uw zekerheden versterkt en u aanmoedigt. Degenen van voor de 27ste brengt Saturnus vanaf maart in de problemen. Tot slot maakt Jupiter u het leven tussen juli en oktober zuur.

02-08/12-08 Het eerste kwartaal wordt excellent: fantastische aanbiedingen vallen u ten deel. Vanaf eind mei betrekt de lucht en boekt u minder snel vooruitgang. In juli, augustus, november en half december moet u zich aanpassen en proberen de verstandigste te zijn. U krijgt met veranderingen te maken, die wellicht met uw partner van doen hebben.

12-08/23-08 Een fantastisch jaar, u kunt al vóór februari de vruchten plukken van iets uit de zomer. Jupiter belooft u in mei en juni mooie kansen die u als geen ander weet te benutten. U bent in topvorm. Voor eind dit jaar staan geweldige resultaten in de sterren. Geef voorrang aan activiteiten die betrekking hebben op cultuur of op het buitenland.

MAAGD

23-08/02-09 Als u van na de 28ste bent, wacht u een jaar vol confrontaties en reorganisaties. Succesvol wordt de tijd tussen juli en oktober. Gebruik de steun van Jupiter om de veranderingen die Pluto u brengt geleidelijk te accepteren. Degenen van voor de 28ste krijgen dankzij Saturnus in maart en april een sterke periode: u krijgt erkenning en wellicht een gratificatie.

02-09/12-09 U bouwt op solide basis in een veelbelovend jaar aan de toekomst. In de zomer helpt Saturnus u om de weg uit te stippelen naar uw doel. Maart en de eerste helft van augustus en november worden druk. Verspil in de tweede helft van september uw kostbare energie niet. U wordt aangemoedigd meer in uw woning te investeren en aan uw toekomst te werken.

12-09/23-09 Vóór half februari zijn die problemen met uw partner uit de wereld. Mei wordt liefdevol: een verbintenis, een romantische ontmoeting of een huwelijksaanzoek. Eind augustus en in november bent u in vorm en is uw ondernemingsgeest maximaal, terwijl de eerste helft van oktober juist door stress wordt gekenmerkt. Spaar uw energie!

WEEGSCHAAL

23-09/03-10 Neptunus zorgt ervoor dat uw artistieke inspiratie maximaal is. U krijgt een fantastische periode van half februari tot eind maart: uw partner schenkt u vreugde. Anderen gaan een mooie verbintenis aan of hebben een liefdevolle ontmoeting. Sommigen worden voor een keuze gesteld. Begin september en december worden druk, u komt om in het werk.

03-10/13-10 Een jaar met perspectieven. U kunt veranderingen in de privésfeer verwachten: geboorte, nieuwe hobby of passie. Uw geluksperiode: de lente. Een spannende ontmoeting of voorstel voor een verbintenis fleurt u op. Uw liefdes- of zakenpartner staat centraal en helpt u bij uw vooruitgang. Gok op de tweede helft van september en half december.

13-10/23-10 U krijgt met confrontaties en rivaliteit te maken. Januari wordt gespannen door conflicten met uw partner. In mei/juni houdt dit u wederom bezig, maar dan in de vorm van een juridisch proces. Wees voorzichtig, de tegenpartij heeft de troeven in handen! Het is in uw belang om een compromis te vinden. Verspil geen onnodige energie! Begin oktober en eind december krijgt u aantrekkelijke mogelijkheden.

SCHORPIOEN

23-10/02-11 De aanwezigheid van Neptunus gaat met onzekerheid gepaard. U zoekt nieuwe uitdagingen bij gebrek aan stabiliteit. In maart en april kunt u rekenen op een stabiele partner. Toch geeft u deze de schuld voor uw ontevredenheid. Van juli tot oktober volgen juridische problemen met of door uw partner. Uiteindelijk maakt u een eerlijke balans op.

02-11/12-11 U bent er klaar voor om uw leven een nieuwe impuls te geven. Matig in maart uw reacties en norsheid, want deze kunnen zich tegen u keren. Vanaf eind mei legt uw partner een zware druk op u. Uw relatie lijdt onder uw drang tot verandering en begin augustus of half december valt de beslissing. Geef blijk van flexibiliteit als u voordeel wilt halen uit deze ervaring, die u een 'nieuwe ik' zal geven.

12-11/22-11 Dankzij de glimlach van Jupiter is uw jaar tot half februari kansrijk, bloeiend en vol liefde. Gebruik deze zes veelbelovende weken om uw plannen uit te stippelen. Daarna kunt u op uw lauweren rusten. De tweede helft van de maanden augustus en november bent u ondernemend. Wees evenwel voorzichtig bij het beoefenen van een riskante sport.

BOOGSCHUTTER

22-11/02-12 Als u van voor de 28ste bent, helpt Neptunus u een nieuw bestaan op te bouwen en verbreedt hij uw artistieke interesses. Van half februari tot eind maart grijpt u dankzij Jupiter kansen. Bent u van na de 28ste, dan vergroot Pluto keer op keer uw capaciteiten en zelfvertrouwen. Vooral maart wordt gunstig. In de eerste helft van september wekt hij een explosieve drang bij uw op.

02-12/12-12 Een mooi jaar, waarin u uw positie kunt verbeteren. April en mei worden voor de liefde uw beste maanden: succes en geluk staan centraal en wellicht ontmoet u de ware. Dit is ook een gunstige tijd om iets nieuws op het werk te starten. De tweede helft van september en half december worden even doeltreffend als spannend.

12-12/21-12 In de eerste twee maanden krijgt u nog met gevolgen van iets uit het afgelopen jaar te maken. Enerzijds hoopgevend: u wordt beloond voor uw ijver en inspanning. Anderzijds teleurstellend: het kost u meer geld en energie dan u had verwacht. Mei en juni worden dynamisch en u krijgt waanzinnige kansen. Grijp deze. Eind oktober ziet u al resultaat!

STEENBOK

21-12/01-01 Mars belooft in februari een overdosis energie. Profiteer: in april en juli zult u tevreden terugkijken. Tussen half februari en eind maart is het ongunstig te investeren of om uw bezwaren aan uw chef kenbaar te maken! Tussen maart en mei geniet u van een constructieve periode: u versterkt uw positie en verzekert u van een goede toekomst.

01-01/11-01 In maart neemt u gewaagde besluiten, die begin augustus tot positieve resultaten leiden. De periode april tot half mei wordt verwarrend: vermijd het moeten maken van keuzes en riskante investeringen. Vanaf eind mei steunt en adviseert Saturnus u in een project, dat u volgend jaar zult voltooien. Uw beste maanden worden augustus en november.

11-01/20-01 Tot in februari krijgt u te maken met goede resultaten van iets waaraan u tussen mei en oktober hebt gewerkt. Anderzijds wordt u wéér geconfronteerd met familieproblemen uit die tijd. Deze veranderen in de lente in ernstige geschillen, waar u tot in het jaar 2000 mee worstelt. In mei, juni, november en december doet men een beroep op uw werkwijze en intelligentie. Houd uw financiën in de gaten. Uw beste maand: augustus.

WATERMAN

20-01/30-01 U worstelt met vragen over het ideale leven. Dit te bereiken is uw uitdaging. Van half februari tot eind maart wordt u hierin door uw omgeving geholpen. Het is mogelijk dat u tussen maart en mei in de problemen komt. Jupiter zaait van juli tot oktober onrust: uw onverschilligheid aangaande materiële zaken of onverantwoordelijk gedrag lijken de oorzaak. Begin 2000 kunt u hier een terugslag van verwachten!

30-01/09-02 Het bezoek van Uranus, uniek in een leven, kondigt een nieuw begin en een breuk met het verleden aan. April en begin mei moet u gebruik maken van uw kansen. Helaas legt een slechtgezinde Saturnus u vanaf eind mei tot in 2000 beperkingen op en werkt hij u tegen. Heb geduld en ga hier verstandig mee om. De verandering die u doormaakt gaat niet zonder slag of stoot: doe concessies. Wees in augustus extra alert.

09-02/19-02 Geen enkel wolkje overschaduwt dit mooie, nieuwe jaar. U oogst vóór maart resultaten van ondernemingen uit vorig jaar. Een goed begin is het halve werk! In mei en juni beschikt u over een goede moraal en charisma is uw wapen. Blijf oplettend, u krijgt aanbiedingen vanuit uw directe omgeving die al eind dit jaar vruchten kunnen afwerpen.

VISSEN

19-02/29-02 In februari neemt u beslissingen, die in april of juli tot succes leiden. In de lente kunt u dankzij Saturnus rekenen op erkenning. Uw geluksperiode: tussen juli en oktober. Grijp uw kans, want in 2000 leidt dit tot waanzinnige resultaten. Een slechtgezinde Pluto valt degenen van na de 24ste lastig met diepzinnige vragen. De sterren geven u de beste condities om veranderingen te doorstaan.

29-02/10-03 Saturnus is dit jaar uw beste vriend, hij helpt u vanaf eind mei in uw vooruitgang. Sommigen verdiepen een relatie met broer, zus of geliefde. Anderen gaan een contract voor langere tijd aan, waarvan in 2000 uitstekende resultaten te verwachten zijn. In maart, begin augustus en begin november bezit u een sterke wilskracht en bent u een en al energie. Kortom een versterkend en bevredigend jaar.

10-03/21-03 Vóór februari ziet u resultaat van iets wat u tussen mei en oktober vorig jaar hebt ondernomen. Nu nog de laatste puntjes op de i! U staat in het middelpunt van de belangstelling en hebt zowel op uw werk als privé succes. Mars zet u de tweede helft van augustus en in november aan tot actie. Daar tussenin wordt de eerste helft van oktober enigszins gespannen: stress voert de boventoon.Terug naar de Nieuwjaarshoroscoop