&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
[Alle tekens]


KREEFT


21-06/01-07 Jupiter boycot u van half februari tot eind maart. Gebruik uw energie vóór die tijd om uw financiën bij te houden: verwaarlozing wordt bestraft. In maart en april beschermt Saturnus u en wellicht kunt u profiteren van een lucratieve zaak. Uw beste maanden: april en mei. In juli bent u dynamisch en ziet u resultaat van initiatieven uit februari.

01-07/12-07 April en begin mei worden verwarrend. Pas op voor verkeerde manoeuvres en hoed u voor misverstanden. Vanaf eind mei kunt u rekenen op bescherming van Saturnus. Hij moedigt u aan een groots project te starten, dat u in 2000 zult voltooien. Uw energie en doeltreffendheid zijn in de eerste helft van augustus en november verdubbeld.

12-07/22-07 De eerste twee maanden verplicht Saturnus u problemen van vorige zomer op te lossen. Anderzijds kunt u dankzij Jupiter iets van vorig jaar voltooien. In het voorjaar gooit Jupiter uw leventje omver en stelt uw organisatievermogen op de proef. Uw zomer wordt zonnig, maar wees vooral de tweede helft van november alert.Terug naar de Nieuwjaarshoroscoop