De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
ma 14 januari 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
 Speurders 
ElCheapo 
---
Met Elkaar 
Cybercard 
Netmail 
Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
De Psycholoog 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 

Alles over de euro 
Het huwelijk van de prins en Máxima 
Het Jaarboek 2001 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
 
  Stalker Linda
vriest dood

   
 

AMSTERDAM - Een emotioneel weekend voor Linda de Mol. Naast de vreugde over haar hoge kijkcijfers bij de eerste show sinds een jaar die zij zaterdagavond op de Duitse tv bracht, werd zij ook geconfronteerd met een dramatisch voorval in haar leven.

Een in Hamburg wonende Nigeriaan raakte zo bezeten van Linda dat hij huis en haard verliet en dag en nacht postte bij de Endemol Studio's in Hilversum. Daar is hij na een koude vriesnacht dood aangetroffen.

Hoewel het voorval al enkele jaren gelden plaatsvond praat Linda de Mol daar nu over. Ze zei me gistermiddag: "Het is een tragische ervaring geweest. Deze man heeft mij persoonlijk nooit kwaad gedaan of last bezorgd. Sinds hij me in Duitsland op tv zag met Traumhochzeit werd ik een obsessie voor hem." . Linda de Mol hoorde het verhaal zelf pas later. "Dat was een schok", zegt ze over dit voorval dat enige jaren geleden plaats had, maar nu door Linda's uitlatingen dezer dagen in een Duitse tv-show weer actueel werd. Linda de Mol werd dan ook dit weekend geconfronteerd met de Duitse pers, die deze zaak wilde uitzoeken. Maar gelijkertijd kon Linda zich verheugen op een triomfantelijke comeback dit weekend op de Duitse tv.

Na een jaar keerde zij terug op de Duitse schermen en zij scoorde met de eerste aflevering van haar programma Een tegen honderd bijna acht miljoen kijkers. Dit betekent zeker dat zij in de topvijf van de best bekeken programma's van Duitsland zal komen. Aanvankelijk waren er door een machtswisseling aan de top wat spanningen tussen Linda en RTL Duitsland. Men wilde vooral reality-tv brengen en voor grote amusementsprogramma's of spelshows was geen plaats. Maar dit seizoen zag men ook in Duitsland in dat de reality-tv-rage over zijn hoogtepunt heen was en af men Linda opdracht voorlopig acht afleveringen te maken van Een tegen honderd.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


ma 14 januari 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.