De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 3 oktober 2001  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Jaaroverzicht 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
VS onder vuur
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
De Krant
Máxima even zuster Máxima even zuster
Het regende pijpenstelen gisteren tijdens het kennismakingsbezoek van Willem-Alexander en Máxima aan Overijssel. Zo nu en dan kwam het met bakken uit de hemel. Maar alle nattigheid kon de pret in deze provincie niet drukken. Het verloofde stel trotseerde de buien en genoot duidelijk van het grote enthousiasme van het publiek dat ondanks alles massaal op de been was.
Beleggers verliezen ƒ275 mld.
Nederlandse beleggers zijn de afgelopen drie maanden een stuk armer geworden. Door koersdalingen, mede als gevolg van de terreuraanslagen in de VS, daalde de waarde van hun aandelenpakketten met ƒ275 miljard. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Ook in ons land terreurtegoeden
Twee Nederlandse bankrekeningen met in totaal 500.000 dollar zijn gisteren bevroren vanwege een link met terrorisme. Minister Zalm heeft de VS officieel over het bevriezen van de rekeningen geïnformeerd.
Ook in ons land terreurtegoeden

Goal kost ƒ7 mln.
De gelijkmaker van Blanco (Valladolid) zondag tegen Real Madrid kost de spelers van Valladolid een fortuin. Want door de 2-2 liep het team de helft van de hoofdprijs van ƒ14 mln. in de Spaanse toto mis.

Smartengeld voor geldloper
De 30-jarige Arjan van der Laan die in 1992 als geldloper bij een gewapende overval in Groningen door zijn hoofd werd geschoten heeft na negen jaar procederen de rechtszaak om een schadevergoeding gewonnen.
Borst: Verbod vroege tv-drankreclame
Minister Borst (Volksgezondheid) wil een wettelijk verbod op drankreclame voor tv en radio op tijdstippen dat er nog veel jonge kinderen kijken en luisteren. Voor jongerenzenders zoals MTV en TMF komt er als het aan Borst ligt een algeheel verbod op reclame voor wijn, bier en sterke drank. De D66-bewindsvrouw kondigt in een brief aan de Kamer aan dat zij dit op korte termijn wil regelen in de Drank- en Horecawet.
Borst: Verbod vroege tv-drankreclame

Boonstra weg bij Sara Lee
Cor Boonstra stapt op als commissaris bij levensmiddelenconcern Sara Lee/DE.
Toestand Poncke Princen kritiek Toestand Poncke Princen kritiek
Poncke Princen ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Na twee recente beroertes kan hij alleen nog met zijn ogen knipperen. Ook heeft hij een ontsteking en koorts. De 75-jarige Princen koos ten tijde van de politionele acties als Nederlands militair de kant van de Indonesische vrijheidsstrijders. Dat is hem door vele voormalige dienstmakkers nooit vergeven.
wo 3 oktober 2001