De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 1 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
De Krant
Luipaardje steekt zijn kop op Luipaardje steekt zijn kop op
Veilig achter de spiedende kop van zijn moeder kijkt een luipaardwelpje nieuwsgierig rond in Safaripark De Beekse Bergen. Samen met hun moeder verbleven de welpjes afgelopen weken 'achter de schermen'. De geboorte van de jonge jachtluipaarden is een unieke gebeurtenis. Jaarlijks vinden er maar zeven tot acht geboortes van jachtluipaarden plaats in de 78 Europese dierentuinen, die deelnemen aan een fokprogramma.
Radaralarm op auto verboden
Radaralarm op auto verboden
Bezitters van radardetectoren, bedoeld om snelheidscontroles van de politie te slim af te zijn, kunnen vanaf volgend voorjaar rekenen op maximaal drie maanden voorwaardelijke gevangenisstraf en 5.000 gulden boete.

Bommelding op Binnenhof
Het Binnenhof in Den Haag is gistermiddag volledig in rep en roer geweest omdat voor een aanslag werd gevreesd. Een door de politie aangehouden Hagenaar verklaarde dat zijn caravan vol explosieven zat. De politie sloot het Binnenhof af en ontruimde de gebouwen van de Eerste en Tweede Kamer. De Hagenaar, die nog vast zit, maakt volgens de politie een verwarde indruk.
Bommelding op Binnenhof
Meisjes, 3 en 5 jaar, in
Spaans zwembad verdronken

Twee Nederlandse meisjes, drie en vijf jaar oud, zijn verdronken in het zwembad van een hotel in Playa del Ingles op Gran Canaria.

Arts betrapt op kindersmokkel
Een Nederlandse vrouwelijke arts is in Kosovo gearresteerd op verdenking van illegale handel in kinderen, zo meldt een woordvoerder van de politieorganisatie van de VN UNMEK.

Hennepplantage in huis
Een Apeldoornse vroeg aan haar familie om de plantjes water te geven. De familie kwam oog in oog te staan met een hennepplantage
Unieke oranje mol in België Unieke oranje mol in België
Een unieke oranje mol heeft het in het Belgische Scherpenheuvel niet overleefd. Het beestje kwam in een klem terecht. "Mijn grasveld wordt volledig ondersteboven gehaald", vertelt bewoner Michel.
wo 1 augustus 2001