Het Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
wo 16 mei 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Tiger Woods de weg kwijt
   
 

ST. LEON-ROT - Tiger Woods zal voorlopig niet naar Nederland komen om zijn ongeëvenaarde kunsten als golfspeler te demonstreren. De nummer één van de wereld weet namelijk niet waar ons landje ligt.

Zijn zwakke topografische kennis kwam aan het licht tijdens een persbijeenkomst in St. Leon-Rot bij Heidelberg, waar de 25-jarige Amerikaan deze week voor de lieve som van 5 miljoen gulden startgeld deelneemt aan de Deutsche Bank-SAP Open.

Gedurende drie kwartier stond de fabuleuze golfspeler een honderdtal mediavertegenwoordigers te woord. Hij was gaan zitten met de wil om op alle vragen een antwoord te geven en dat deed hij ook, al kostte hem dat een blunder.

Tiger Woods sprak bevlogen over zijn drive om overal ter wereld golf te spelen. "Ik vind het geweldig andere landen te ontdekken, nieuwe steden te zien, verschillende golfcourses te spelen, op andere soorten aarde en op andere soorten gras. Ik vind dat geen plicht als nummer 1 van de golfwereld, maar ik doe dat als geïnteresseerd mens die plezier wil hebben in zijn sport."

De vraag was dan ook gewettigd wanneer hij dacht naar The Netherlands te komen? Tiger Woods: "Ik heb eens een aanbieding gehad om de SAS Challenge te spelen. Dat kon toen niet doorgaan, maar het is absoluut de bedoeling in de toekomst Zweden en Denemarken in mijn programma van wedstrijden op te nemen. Ik kom beslist een keer naar The Netherlands."




 

zoek naar gerelateerde artikelen


wo 16 mei 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.