Het Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
di 10 april 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De verloving
Fiscus 2001 
Scorebord 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Koopjesjager 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Ferguson: Van Nistelrooy viel niet te beoordelen

Van onze Telesportredactie

   
 

EINDHOVEN - Sir Alex Ferguson van Manchester United wilde gisteren op Old Trafford weinig kwijt over z'n bezoek aan Ajax-PSV afgelopen zondag. Hij beaamde wel dat Ruud van Nistelrooy zijn speciale aandacht had. "Alleen viel niet veel te rapporteren over hem. Het betrof pas z'n vierde wedstrijd. Van Nistelrooy is wel fit. Omdat de ontmoeting tussen Ajax en PSV van een dusdanig laag niveau was, viel hij moeilijk te beoordelen."

Het zal Ferguson niet weerhouden zijn kaarten op de Brabander te zetten voor volgend jaar. Maar toestemming van PSV om met Van Nistelrooy te mogen praten, zal Ferguson voorlopig niet vragen. "Zoiets kan voor onrust zorgen bij PSV en dat wil ik in deze beslissende fase van het seizoen niet op m'n geweten hebben." Hij weet wel dat United met 65 miljoen gulden naar Eindhoven moet komen om het tot 2003 doorlopende contract af te kopen.

Inmiddels heeft trainer Erik Gerets van PSV laten weten dat hij graag snel duidelijkheid wil omtrent de toekomst van Van Nistelrooy bij de club. "Ik verkeer in een moeilijke positie als coach van PSV."

De Belg zou daarbij denken aan een periode van twee tot drie weken. "Overigens, als Van Nistelrooy blijft, zou ik zo blij zijn als een knaap van twaalf jaar." De spits zelf liet weten eerst al z'n aandacht te willen schenken aan de jacht met PSV op de landstitel en Amstel Cup. Mochten Feyenoord en PSV hun wedstrijden blijven winnen, dan staat de kampioenswedstrijd voor zaterdag 5 mei in het Philips Stadion tegen Heerenveen op het programma.




 


di 10 april 2001

[terug]
     
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.