De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
za 11 mei 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
 
  Wordt Ron Brandsteder de
Nederlandse Boris Becker?

   
 

AMSTERDAM - De Zaandamse bijstandsmoeder Marita van Rossum bezorgt Nederland een heuse Boris Becker affaire. De 35-jarige vrouw beweert een zoontje te hebben van Neerlands bekende showmaster Ron Brandsteder. Het inmiddels 3-jarige knulletje heet Bowy en is geboren op 20 juli 1998. "Toen we in bed lagen, rekende Ron zelfs uit wanneer ik zou bevallen," zei Marita tegen weekblad Privé, waarin ze tot in details haar verhaal deed. "Rons berekening bleek te kloppen. Toen ik was bevallen was Ron in geen velden of wegen te bekennen. Na twee weken stopte er wel een vrachtwagen van een transportbedrijf voor de deur. Daaruit kwamen een hobbelpaard en een kaartje van Ron. Ik denk dat Ron, Bowy niet wil zien omdat hij bang is vadergevoelens te krijgen. Maar ik wil de waarheid niet langer uit de weg gaan."

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (512x341, 20kb)
Marita van Rossum beweert een zoontje te hebben van Ron Brandsteder. "Ik denk dat Ron bang is vadergevoelens te krijgen." (Foto: Reni van Maren)
Ron Brandsteder voelt zich enorm benadeeld en voor gek gezet. Na eerst een week het stilzwijgen te hebben bewaard zei de showmaster gisteren "iedereen aan te zullen pakken die dit over hem durft te beweren."

"Deze vrouw is ziek, ik ken haar niet eens. Het is de grootst mogelijke onzin. Ik vind het vreselijk dat iedereen in Nederland zomaar dit soort dingen kan beweren."

Marita van Rossum heeft net als Ron Brandsteder een advocaat in de arm genomen. Marita's advocaat zal van Ron Brandsteder een DNA test eisen. Marita tegen weekblad Privé: "Ik ben heel strijdbaar. Bowy begint naar zijn vader te vragen. Ron had beloofd op zijn 4e verjaardag te komen, maar ook dat heeft hij weer afgebeld. Een DNA test zal aantonen dat ik de waarheid spreek."

Marijke Schaaphok van Endemol vermoedt dat Ron aan een DNA test zal meewerken. "Dat lijkt me zinnig." Ron is momenteel niet op de buis te zien, maar zal in het najaar zijn programma 'Laat ze maar lachen' hervatten. En er wordt aan nog twee programmaconcepten voor hem gewerkt.

Duidelijkheid

Het is te hopen dat de presentator voor die tijd duidelijkheid heeft in deze affaire en niet zoals Boris Becker van een keihard ontkennen door een DNA test tot een andere waarheid zal worden gedwongen.

Het huwelijk van Yvonne en Ron Brandsteder loopt al enige tijd wat moeilijker. Ron heeft een eigen huis in Loosdrecht waar hij zich af en toe terugtrekt. In een interview vorig jaar zei hij tegen mij: "Ik hoop ons huwelijk te redden, dat is het enige wat ik wil. Maar het lijkt soms wel of Yvonne en ik niet met en ook niet zonder elkaar kunnen."
 

zoek naar gerelateerde artikelen


za 11 mei 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.