Telegraaf-iDe krantLaatste nieuwsSportflitsenDFTDigiNieuwsZoeken

14-01-2002
Chatvragen over kinderwens
van Máxima en Alexander

DEN HAAG - Uit heel de wereld zijn het afgelopen weekeinde onderwerpen aangedragen voor de chatsessie met prins Willem-Alexander en zijn verloofde Máxima Zorreguieta.Het paar neemt volgende week dinsdagavond tussen half zeven en half acht achter de computer plaats om met honderd geselecteerde burgers van het Koninkrijk der Nederlander te chatten.

De selectie vindt plaats op basis van vragen die vanaf afgelopen vrijdag kunnen worden ingestuurd via de website www.koninklijkhuis.nl. Het afgelopen weekeinde liep het aantal vragenstellers snel op tot over de vijfhonderd.

Interessant is te zien dat veel vragenstellers benieuwd zijn naar hoe de aanpassing van Máxima aan Nederland verloopt. Ook is er veel vraag naar de eventuele kinderwens van het paar.

Opmerkelijk daarbij was dat ook veel mensen uit van Antillen of Aruba van de mogelijkheid gebruik maakten om hun vraag te stellen. Daarnaast ook veel vragen uit Australië en Canada, plaatsen waar veel Nederlandse emigranten zich hebben gevestigd. Volgens een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst maken ook zij kans mee te doen aan de digitale discussie.De vragen kunnen nog tot aanstaande vrijdag 12 uur worden ingestuurd.

© 2002 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden