Ingezonden suggesties:

Tina Turner
(H. Kooy)

Groep 40-45
(P. Krans)


Alles over Bali
(M. Valentin)

Partysite
(J
. Bakker)

Scheepspraat
(J.Komen)

Pistolen Paultje
(E. v. Joost)

Ezelsbruggetje
(Pjotr)

Redirect service
(F.F Wiese)

Webservices
(R. Tuininga)

Zandvoort
(r. v. Santen)

Cyberschool
(d. v. Tol)

Filmladder
(M. Groeningen)

 

National-Geographic op het net
Het tijdschrift National Geographic is wereldberoemd en staat bekend om zijn mooie uitstraling en schitterende foto's. Zo is de site ook opgebouwd, deze heeft een exclusieve uitstraling en is fraai vormgegeven. Voor elke natuurliefhebber ligt hier de wereld aan de voeten. De hoeveelheid informatie is gigantisch maar overzichtelijk. Jammer is alleen dat de site (nog) niet Nederlandstalig is.

De Dierenbescherming virtueel
De Dierenbescherming is de grootste organisatie in Nederland die opkomt voor de belangen van alle dieren. Of het nou om huisdieren gaat, in het wild levende dieren of de landbouwhuisdieren. Ze zorgen er o.a. voor dat jaarlijks duizenden huisdieren onderdak krijgen. Op dit moment kun je op de site meedoen aan een protestactie tegen het afmaken van circa 1,2 miljoen runderen in de BSE- kwestie.

Lekker naar de bios
Wil je een avondje naar de bioscoop maar weet je niet naar welke film je moet gaan? Op deze informatieve site kun je thuis lekker op je gemak lezen welke films er zijn, waar ze over gaan en wie er in mee spelen. Zo kom je goed beslagen ten ijs. Maar er is hier nog veel meer te zien. Er is een foto-galerie waar je de acteurs kunt bewonderen en waar je het laatste nieuws kunt lezen over de sterren.

Hoogste tijd voor de tuin
Het is weer de hoogste tijd om met de handen in de aarde te gaan wroeten. Mei is de ideale maand om potten en bakken op het terras en balkon te beplanten. Je vindt hier veel informatie over bijvoorbeeld welke planten in de felle zon mogen en welke niet en wat je kunt doen tegen mollen die je tuin omspitten. Hier lees je ook alle nieuwe trends voor het voorjaar en zomer 2001.

Dokter voor jongeren
Op deze, speciaal voor jongeren opgezette site, vind je alle informatie op het gebied van gezondheid. Ook voor de "lastige vragen" kun je hier terecht. De felgekleurde site ziet eruit als een strip en leest dan ook makkelijk weg. Met een lekker deuntje op de achtergrond kunnen jongeren informatie en tips vinden over de onderwerpen waar zij liever niet mee naar hun huisarts gaan.

© De Webavonturier - webavonturier@telegraaf.nl