" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

Nieuwe vakantietrein naar Frankrijk

De komende zomer rijdt voor het eerst vanuit ons land de Beach-Trein naar Avignon en Perpignan in het zuiden van Frankrijk. Het is een initiatief van Euro-Express-Treincharter in Delft als een concurrent van de buspendels naar dit gebied. Aansluitend op de Beach-Trein rijden bussen naar dertien badplaatsen in Frankrijk en Spanje.

Dezelfde touroperator is initiatiefnemer van de Ski-Trein als tegenhanger van de Alpen Expres. Dit winterseizoen had men al tweemaal zoveel passagiers als in het eerste jaar.

De Beach-Trein met een bruin café en een discotheek biedt een retour aan vanaf ƒ265. Wie rustig wil reizen, moet enkele tientjes meer betalen. Auto's kunnen met deze trein die vanaf 26 juni tot 7 augustus elke vrijdag gaat rijden, niet mee. Vanaf 11 juli tot 22 augustus rijdt men op de zaterdagen terug.

Met deze trein heeft NS er opnieuw een concurrent bij gekregen. Overigens zijn bij de AutoSlaap Expres voor het eerst dit jaar ook passagiers zonder auto welkom. De Consumentenbond heeft berekend dat afhankelijk van de samenstelling van het reisgezelschap en de vertrekdatum de AutoSlaap Expres meestal iets goedkoper is.

INLICHTINGEN: Beach-Trein, telefoon 015-2133636.

Publicatiedatum = 7 maart 1998

reis koffer diversen