" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALT="">

Sterren sturen Cupido's pijlen
WARE LIEFDE OF ZOMERZOTHEID

Zon, zee en lange zwoele nachten. De zomer is begonnen. Hoe staan de sterren voor u deze zomer? Gaat u genieten van onvergetelijke momenten met uw geliefde of staat u deze zomer open voor nieuwe innige romances? Onze astrologe Elizabeth Teissier wierp een blik op de sterren van de passie en vertelt hoe deze zomer er voor de twaalf tekens van de dierenriem uitziet.

door Elizabeth Teissier
Vertaling: Pascalle van Outheusden

RAM

22-03/31-03 Deze zomer bent u in absolute topvorm. Niets of niemand kan u stoppen. U bent zeker van uzelf en uw charme. In de liefde gaat het voortvarend. Met name in juli zonder twijfel de meest opwindende maand wachten u onvergetelijke momenten. Uw geliefde wakkert uw energie aan en daagt u uit. Een veelbelovende zomer waarin uw verlangens in vervulling gaan.

01-04/10-04 Uw bewustzijn wordt deze zomer gestimuleerd. U wordt op handen gedragen en voelt zich beschermd. Tussen half juli en eind augustus lacht het geluk u toe. Wat betreft de liefde ligt het accent in de tweede week van juli en eind augustus. Dan bruist u van energie en geniet u van fijne momenten met uw dierbaren. Begin juli en september zit u in een emotionele dip.

11-04/20-04 U gaat een verwarrende zomer tegemoet vol vraagtekens en nonchalance maakt zich van u meester. 12 juli en begin september krijgt u mogelijk een fikse teleurstelling te verwerken. De eerste twee weken van juli worden spannend, ja zelfs idyllisch wat de liefde betreft. Vanaf 12 augustus ontvangt u positieve energie van de sterren en begin september staat u in het middelpunt van de belangstelling...

Vurigste minnaar: leeuw en boogschutter, beste kameraad: tweelingen en waterman

STIER

21-04/30-04 Uw leven neemt deze zomer een beslissende wending. U raakt verstrikt in onvoorziene gebeurtenissen. Begin juli en half september viert de liefde hoogtij, hoewel er ook op dát front van alles verandert: u sluit een hoofdstuk af. Vandaar dat u de eerste twee weken van augustus wat van slag bent; u bent ongeduldig en snel geïrriteerd. Stel uw hart eind juli open, anders mist u misschien uw prins(es) op het witte paard!

01-05/10-05 Het is zaak dat u deze zomer niets onderschat. Uw liefdesleven is gecompliceerd en veelzijdig. Half juli en medio september is het verstandiger wat selectiever te zijn. U, stoere stier, heeft de neiging op twee hazen tegelijk te jagen... Begin augustus voelt u zich sinds tijden weer één met uzelf. Dit is het begin van betere tijden.

11-05/21-05 Alhoewel het geluk in de liefde nog tot na juli op zich laat wachten, kunt u genieten van een fantastische zomer als u zich laat leiden door Saturnus. U kampt met relationele problemen. Toch kunt u rond 7 en 21 juli op interessante ontmoetingen rekenen. Half augustus wordt ideaal op liefdesgebied; uw gevoelens zijn diep, oprecht en teder.

Vurigste minnaar: maagd en steenbok, beste kameraad: kreeft en vissen

TWEELINGEN

22-05/01-06 Heftige emoties kenmerken deze kleurrijke zomer. Het eerste deel van juli wordt opmerkelijk. Met uw natuurlijke charme trekt u bijzondere mensen aan. Eind juli wordt uw liefdesrelatie op de proef gesteld door vervelende conflicten. In augustus kunt u het geluk in de liefde niet op, maar in de eerste helft van september wordt u teleurgesteld en blijft u zitten met een prangende vraag.

02-06/11-06 Het geluk is deze zomer met u en Jupiter overlaadt u met geschenkjes. Juli staat in het teken van interessante en veelbelovende ontmoetingen. Veel vrijgezelle tweelingen vinden hun wederhelft. Eind augustus-begin september is de tijd rijp voor een ideale samensmelting: beantwoorde liefde gaat hand in hand met een intens gevoel van zekerheid.

12-06/21-06 Heerlijke momenten zullen deze mooie zomer kenmerken. Het geluk lacht u de hele maand juli toe. Uw sociale leven is inspannend. U bent zeer gewild, ze staan voor u in de rij! U hebt het er maar druk mee. In de liefde hebt u niet te klagen. De eerste week van september wordt uw van nature toch al overtuigende verleidingskracht nog eens vergroot.

Vurigste minnaar: waterman en weegschaal, beste kameraad: leeuw en ram

KREEFT

22-06/01-07 Omdat u zich heeft teruggetrokken in uw schulp, kunt u de eerste helft van juli wat de liefde betreft niet veel verwachten. Vanaf de tweede helft zoekt u de buitenwereld weer op. U bezoekt vrienden en ontmoet nieuwe mensen, waar u wellicht een innige romance mee begint. Half september raakt u van iemand danig van slag en bent u helemaal in de wolken. Pas op, eind september moet u een teleurstelling verwerken.

02-07/12-07 Uw relatie hangt in juli aan een zijden draadje, waardoor u zich eenzaam voelt. Saturnus maakt u daarbij nog eens extra droevig. Vanaf 10 juli moet u rekening houden met spanning en stress. De Zon komt in augustus de harmonie weer herstellen en ziet het leven er weer zonniger uit. U ontmoet dan iemand, waar u eind september nog steeds aan denkt. Neem contact op, wie weet ontstaat er iets moois.

13-07/22-07 In de liefde mag u van 7 tot 21 juli de realiteit niet uit het oog verliezen. Blijf te allen tijde objectief: als het niet gaat, dan gaat het niet. Rond 15 augustus beleeft u mooie momenten met uw geliefde en komt u nog dichter tot elkaar. Maak u echter geen illusies, want begin september moet u wederom een teleurstelling incasseren, terwijl u de tweede helft van deze maand weer in hogere sferen bent.

Vurigste minnaar: schorpioen en vissen, beste kameraad: maagd en stier

LEEUW

23-07/02-08 Een ontmoeting begin juli zal uw leven op zijn kop zetten; u wordt op slag verliefd. U bent de gepassioneerde koning der liefde en deze zomer is alles mogelijk. De periode rond uw verjaardag is bepalend voor dit jaar. Halverwege augustus is uw liefdesleven sprankelend. In september leert u interessante mensen kennen, waarmee u mogelijk méér dan alleen vriendschap hebt.

03-08/12-08 In juli bent u met uw geliefde perfect in harmonie. Jullie zijn het ideale stel. Rond uw verjaardag wordt nog eens bevestigd hoe belangrijk uw partner voor u is. Maar het mes snijdt aan twee kanten, want ook u bent ondenkbaar uit zijn of haar leven. Begin september hebt u een druk sociaal leven, uw agenda staat vol afspraakjes.

13-08/23-08 Een zonnige zomer met veel pret en veelbelovende ontwikkelingen in de liefde. Gebruik uw verleidelijke manen en alles komt naar u toe. De eerste helft van juli geniet u van uw geliefde en leeft u in harmonie met uw omgeving. Daar zal het niet bij blijven, want in augustus gaat deze nog prille relatie een vastere vorm aannemen. Volg begin september uw hart.

Vurigste minnaar: ram en boogschutter, beste kameraad: tweelingen en weegschaal

MAAGD

24-08/02-09 In de tweede helft van augustus begint de zomer pas echt: samen met uw vrienden hebt u de tijd van uw leven. Tussen 12 en 20 september geniet u van absolute harmonie. U bent geliefd en wordt gewaardeerd, u bent tevreden over uzelf en leeft op goede voet met anderen. In de liefde schiet u deze zomer, bijgestaan door Cupido, midden in de roos!

03-09/12-09 De eerste twee weken van juli bruist uw liefdesleven. Ga er met uw geliefde een paar dagen tussenuit! Begin augustus heeft Cupido veel pijlen voor u gereserveerd... wat een verleidingskracht! Deze hele maand staat in het teken van ontmoetingen. In september geniet u van alle aandacht die u krijgt. Maar de sterren voorspellen eind september een terugslag.

13-09/23-09 U geniet deze zomer. De maand juli staat in het teken van vriendschap en liefde. Half augustus brengt u in het geheim vele mooie nachten door met uw geliefde en bent u helemaal in de zevende hemel. Profiteer van de periode rond uw verjaardag. Eind september wordt u geïnspireerd en gestimuleerd door een markant persoon, waar u erg op gesteld bent.

Vurigste minnaar: steenbok en stier, beste kameraad: kreeft en schorpioen

WEEGSCHAAL

24-09/03-10 Een buitengewone goede en liefdevolle zomer. U gooit uw verleidingstactiek over een andere boeg. De eerste helft van juli wordt levendig: u maakt rare bokkensprongen... Liefde alom in augustus. Uw leven kan de tweede helft van deze maand totaal veranderen door een ontmoeting met uw alter ego. Rond uw verjaardag staan goede voortekenen in de sterren.

04-10/13-10 Vanaf 15 juli kunt u rekenen op veel geluk in de liefde en hebt u volop gelegenheden om als vanouds op de versiertoer te gaan. Rond 29 juli zal de liefde zegevieren: u bent overgelukkig. Dit is de juiste tijd om elkaar het ja-woord te geven. Toon respect voor u geliefde dan zult u elkaar perfect aanvullen.

14-10/22-10 De eerste helft van juli wordt fantastisch, omdat Jupiter u beschermt. U voelt zich zeker en bent optimistisch. Een goede vriend zal een ruzie tussen u en uw partner beslechten. Vanaf half augustus is er geen wolkje meer aan de lucht en ontmoet u nieuwe vrienden. Begin september gaat u deze vriendschappen erg waarderen.

Vurigste minnaar: tweelingen en waterman, beste kameraad: leeuw en boogschutter

SCHORPIOEN

23-10/02-11 Als u ongelukkig bent in uw huidige relatie moet u actie ondernemen. Rond 29 juli zal een externe factor u de ogen openen, waarbij een goede vriend op zijn beurt u geruststelt. De tweede helft van augustus neemt u een riskante beslissing wat uw liefdesleven betreft. Vanaf eind augustus zijn er mogelijkheden voor een nieuwe relatie of om de draad weer op te pakken.

03-11/12-11 U wordt deze zomer heen en weer geslingerd tussen uw verstand en gevoel. U staat voor een belangrijke keuze. De sterren adviseren u in deze kwestie uw hart te volgen. In augustus en september worden vriendschappen en amoureuze verhoudingen begunstigd. Op uw vrienden kunt u bouwen, dus sla hun advies niet zomaar in de wind! Eind september kunt u 'zwaar weer' verwachten.

13-11/21-11 U droomt ervan om met uw geliefde alleen met vakantie te gaan. Houdt het niet bij dromen! In augustus begint een verdrietige periode voor u, maar gelukkig vindt u steun bij uw vrienden. September wordt in alle opzichten een goede maand. U voelt zich zeker en bent zich bewust van uw onweerstaanbare charme.

Vurigste minnaar: kreeft en vissen, beste kameraad: maagd en steenbok

BOOGSCHUTTER

22-11/02-12 Een diepgaande verandering in uw liefdesleven brengt u begin juli behoorlijk van uw stuk. Desondanks steekt u al uw energie in een dierbaar persoon. Eind juli wordt u onzeker en weet u het even niet meer. Rond 21 augustus geeft een ontmoeting u tijdelijk weer wat duidelijkheid, waarna u tot eind september het vertrouwen in uzelf verliest.

03-12/12-12 Een hete zomer, waarin juli de voorkeur geniet. Amoureuze relaties worden begunstigd en u herwint uw enthousiasme en vertrouwen. Durf het initiatief te nemen, want er wachten mooie avontuurtjes met uw prins(es). De kunst van het verleiden bent u nog niet verleerd! In augustus gaat het wat minder, maar vanaf 26 augustus zegeviert de ware liefde.

13-12/22-12 U bent deze zomer optimistisch gestemd. Saturnus laat u tot 20 augustus uw gang gaan. Half juli staan u wat de liefde betreft mooie en spannende dagen te wachten. Geniet van de honingzoete sfeer om u heen. De eerste twee weken van augustus hoeft u niet veel van de liefde te verwachten en krijgt u een teleurstelling te verwerken, die tot ver in september zal doorwerken.

Vurigste minnaar: ram en leeuw, beste kameraad: weegschaal en waterman

STEENBOK

23-12/01-01 Van eind juli tot half augustus leeft u in absolute harmonie. Bereid een amoureuze escapade voor. De tweede helft van augustus begeeft u zich op het liefdespad... U straalt enorme passie uit en dat wordt door de desbetreffende(n) opgepakt. Voor 20 september begint u een romance met die lieverd, die al sinds eind juli in uw hoofd spookt. Eind september voelt u zich eenzaam.

02-01/11-01 Saturnus maakt het u deze zomer niet makkelijk. De eerste twee weken van juli trekt uw partner alle aandacht naar zich toe, waardoor er in de tweede helft veel spanning ontstaat. In augustus waardeert u elkaar weer en bent u gelukkig. Begin september is er weer een kleine inzinking, maar daarna is alles koek en ei.

12-01/20-01 Van 7 tot 21 juli lijkt u van een andere planeet te komen. U kunt nauwelijks met uw geliefde communiceren, wat verwarring en teleurstelling geeft. Toch wordt u deze periode door uw eega gestimuleerd. Half augustus voert tederheid de boventoon. Begin september echter zal het u in de liefde weer niet zo best gaan. Discussies en scheldpartijen zijn troef.

Vurigste minnaar: stier en maagd, beste kameraad: schorpioen en vissen

WATERMAN

21-01/30-01 De eerste helft van juli belooft interessant te worden. Liefde op het eerste gezicht is absoluut mogelijk; zo niet dan weet die ander u in ieder geval charmant te verrassen. Eind juli zal de sfeer wat gespannen zijn, maar eind augustus beleeft u onvergetelijke momenten met uw geliefde, terwijl uw liefdesleven half september stormachtig zal zijn.

31-01/09-02 U staat een droomzomer te wachten. Half juli wordt uw liefde eindelijk beantwoord. Later deze maand blaakt u van zelfvertrouwen. De eerste helft van augustus staat in het teken van liefde en een verbintenis staat in de sterren. Deze heerlijke periode zet zich voort tot eind september en wordt alleen midden september even onderbroken door stress.

10-02/19-02 U profiteert tot half juli van de aanwezigheid van Jupiter. Tussen medio juli en half augustus wordt uw huidige relatie versterkt of u begint een nieuwe romance. Hoe dan ook u hebt een veilig en goed gevoel. De tweede helft van juli hebt u alleen maar oog voor uw geliefde. Begin september geniet u van uw vakantieland of van iemand die u daar ontmoet.

Vurigste minnaar: tweelingen en weegschaal, beste kameraad: ram en boogschutter

VISSEN

20-02/29-02 U zwemt nog altijd niet gemoedelijk in uw kommetje. U twijfelt aan alles en bent negatief ingesteld. In de liefde laat u niemand tot uw hart toe. Eind juli en eind augustus/begin september ontmoet u lieve mensen, maar u verspeelt al uw kansen met deze instelling. Toch wint de liefde in september en geniet u van mooie, onvergetelijke momenten.

01-03/10-03 Geen wolkje aan de sterrenhemel deze zomer. Het accent ligt op uw liefdesrelatie, uw prins(es), die tot nu toe veel indruk op u maakte. Begin augustus stelt u zich kwetsbaar op ten aanzien van een beslissing of een antwoord van uw geliefde. Het verlossende antwoord kunt u eind september verwachten. Deze maand hebt u overigens niet te klagen, uw liefdesleven bruist en u straalt van geluk.

11-03/21-03 De maand juli maakt alles weer goed. U ziet het leven weer wat zonniger en hebt weer plezier in de dingen die u doet. In augustus bent u gevoelig en voelt u zich afhankelijk. Dat geeft niet, laat u verwennen door uw geliefde. Hoe belangrijk het oordeel uw partner is, wordt u vanaf 12 september duidelijk. U merkt dan pas hoe u zich uitslooft om uzelf te bewijzen ten opzichte van uw geliefde.

Vurigste minnaar: kreeft en schorpioen, beste kameraad: stier en steenbok