Terug23-09/23-10 U kunt uw voordeel doen met deze lente, want er zullen zich tal van gunstige ontwikkelingen voordoen. De invloed van de sterren maakt u enthousiast en u straalt van ondernemingslust.

Als u van 23 september tot 13 oktober bent geboren, ligt vooral in mei de wereld aan uw voeten. Door de invloed van een gunstige Pluto kunnen degenen die in de periode van 3 tot 13 oktober op de kalender staan, rekenen op een geweldige aantrekkingskracht en charisma. Ook geeft hij u een opmerkelijk overwicht en in sommige gevallen macht. April staat in het teken van de liefde: het leven van de oktoberweegschalen kan door een onverwachte 'liefde op het eerste gezicht', totaal overhoop worden gehaald. Op professioneel gebied zijn de laatste twee weken van april en de maand mei uitstekend. U krijgt veelbelovende contacten en de zaken lopen op rolletjes. Het werken in teamverband dat u tot eind april bezighoudt, zal vruchten afwerpen.

Als u van 23 september tot 3 oktober het levenslicht zag, worden de laatste tien dagen van mei bijzonder gunstig: op alle fronten bent u eensgezind en harmonie voert de boventoon.

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">