Terug20-01/19-02 Door Jupiters invloed wordt u deze lente geconfronteerd met wanorde en verwarrende situaties. Hij dwingt u tot het maken van moeilijke keuzes. Op financieel en juridisch gebied is het raadzaam u wat op de achtergrond te houden. Tot begin mei komt u om in het werk en moet u oppassen voor stress.

Vooral de februariwatermannen krijgen het in die periode zwaar te verduren; u wordt op uw verantwoordelijkheid gewezen en voor moeilijke beslissingen gesteld. Als klap op de vuurpijl kan de beperkende invloed van Saturnus leiden tot beëindiging van uw baan of andere verbintenis. Stel uw eisen niet te hoog en probeer ze nauwkeurig te omschrijven. Alleen als u geduld beoefent en vastberaden bent, kunt u uw doel bereiken.

Voor degenen die tussen 7 en 14 februari zijn geboren, wordt half april én de gehele maand mei belangrijk: u verandert van koers. Voor de meesten wordt dit pas in 2001 werkelijkheid. Wat de liefde betreft wordt april de mooiste maand. Als u van januari bent, wacht u eind mei ook een periode vol passie. U geniet samen van mooie momenten en verrassingen blijven niet uit.

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">