Terug19-02/21-03 Een fantastische lente voor de vissen! U kunt volop profiteren van gunstige condities en komt daardoor helemaal tot bloei. Gebruik dit voorjaar om projecten op te starten, te onderhandelen en nuttige contacten warm te houden. De sterren laten weten dat deze later in dit jaar lucratief blijken te zijn.

Als u een maartse vis bent, kunt u bovendien rekenen op de gunstige invloed van Saturnus: hij zal dat wat u reeds hebt verworven versterken en stabiliteit in uw leven aanbrengen. U bereikt dankzij hem met succes uw doel en werkt gestaag aan uw toekomst. Tot begin mei bent u energiek en gaat u doeltreffend te werk. Geen kans laat u onbenut.

Alleen wanneer u tussen 1 en 4 maart het levenslicht zag, bent u tot begin mei verstrooid en wat nerveus; voor u overheerst verwarring. Tot half april is de situatie zelfs gespannen en komt uw positie weer ter sprake of zelfs op losse schroeven te staan. Zorg dat u hierop bent voorbereid. De overige vissen hebben in de periode tot half april juist de situatie onder controle. Dit is overigens ook de meest romantische tijd voor uw liefdesleven.

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">